Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een bungalowtent geeft je het echte kampeergevoel, de tenten staan middenin de natuur en zijn volledig ingericht. Met spullen sjouwen van huis is dus niet meer nodig. Een familie van zes personen past prima in deze accommodatie. Met een oppervlakte van25 m² is er zelfs nog genoeg ruimte voor bijvoorbeeld bagage en boodschappen.

Interieur van de bungalowtent

Joost van de Wetering: “Ik vond het heel fijn dat de compleet ingerichte tent al voor ons klaarstond op de camping”

De bungalowtent heeft twee slaapvertrekken. Je hoeft dus geen luchtbedjes mee te nemen, want de bedden staan al voor je klaar. In het ene vertrek bevindt zich een tweepersoonsbed. Het andere vertrek is geschikt voor drie personen. Ook is het mogelijk om van deze slaapplaats twee vertrekken te maken. Ondanks dat er vijf slaapplaatsen zijn is er ook nog ruimte voor een zesde persoon. Deze zal komen te liggen op een veldbed in het woongedeelte.

Het woongedeelte heeft een eigen keukenhoek met kooktoestel, een koelkast en een zitgedeelte. Dus ook bij slecht weer – wat bij het Gardameer helaas nog weleens mogelijk is – kun je genieten van deze accommodatie. Verder is er genoeg opbergruimte in de tent.

Daarnaast is er ook een buitengedeelte. Deze bestaat uit een fijne zithoek met parasol, elektrische verlichting (twee geaarde stopcontacten) en er staan zelfs twee ligstoelen voor je klaar. Zie je jezelf al liggen in het heerlijke zonnetje met een boekje en een lekker drankje? En op campings waar barbecueën is toegestaan staat er ook nog eens een barbecue klaar. Lekker met het hele gezin buiten eten en genieten van de gezelligheid op de camping. Hoe fijn klinkt dat?

Ga jij ook deze zomer vakantie vieren in een compleet ingerichte bungalowtent?

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Gardameer.nl