• Volg Gardameer.nl

Glamptent

"Een luxe versie van het échte kamperen, een moderne versie van de bungalowtent met meer ruimte!"

Onze favoriete bestemmingen »

Glamptent

Het échte gevoel van kamperen, maar dan met alle luxe faciliteiten!

De Glamptent is echt het voorbeeld van modern kamperen. Het biedt veel ruimte om echt te kunnen genieten van het buitenleven op de camping. De Glamptent wordt ook wel gezien als de moderne versie van de Bungalowtent, maar dan een stuk groter, ruimer en uitgebreider. De hele tent is 25 m², het is groot genoeg om met een hele familie hierin te overnachten en de vakantie door te brengen. Naast de ruimte binnenin de tent, heeft de Glamptent ook een enorm overdekt terras. Een ideale plek om ’s ochtends je ontbijtje te nuttigen, ’s middags lekker spelletjes te doen en ’s avonds te genieten van Italiaanse wijntjes en hapjes.

Wil je kamperen, maar wil je toch iets meer luxe? Dan is de Glamptent perfect!

Interieur van de Glamptent

“De bungalowtent in een nieuw, modern jasje.”

De Glamptent is geschikt voor maximaal 6 personen. Het beschikt over twee aparte slaapkamers, waarvan er één ook nog verdeeld kan worden in twee aparte slaaptrekken. Er is één tweepersoonsbed aanwezig en drie eenpersoonsbedden. Als er een zesde persoon bijkomt, kan er in het woongedeelte een bed bij worden geplaatst. Die is immers groot genoeg.

Naast de ruime slaapvertrekken, is er een keuken aanwezig met inventaris waaronder een kooktoestel en een ruime koelkast. De keuken sluit aan op een zithoek. Er is geen badkamer aanwezig. Dit betekent dat er gebruik moet worden gemaakt van het sanitair van de camping.

Het echte genieten van de natuur, de camping en het weer doe je natuurlijk buiten. Het is dan ook ideaal dat de glamptent buiten beschikt over een groot terras, dat geheel is ingericht. Er staat een tafel met vier stoelen, een grote parasol en een barbecue voor je klaar. En wil je ’s middags even zonnen of even uitrusten? Dit kan op de lekkere ligstoelen!

Alles voor een heerlijke, echte kampeervakantie met een beetje luxe!

Glamptent kenmerken

  • 25 m2
  • 6 personen
  • Complete keuken
  • Ruime woonkamer
  • Ruime, aparte slaapkamers
  • Voor max. 6 personen

Deel op social media

Gardameer.nl