Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
9

Poiano Resort

Garda, Oost

  • Op 2 km. van het Gardameer
  • Familie vakantiepark
  • Animatie

Poiano Resort heeft alles wat je nodig hebt om tot ontspanning te komen. Van de vele faciliteiten op het Resort tot aan de veelzijdigheid die de omgeving je te bieden heeft maakt Poiano Resort alles wat je nodig hebt.

Het Poiano Resort ligt 2 kilometer landinwaarts aan de oostkust van het Gardameer. De ruime opzet van het park en veelzijdige omgeving maken het resort tot een ideale vakantiebestemming! Houd je meer van sporten of ben je meer van het relaxen? Houd je daarnaast ook van de natuur of cultuur dan is Poiano Resort iets voor jou!

Faciliteiten op Poiano Resort

Poiano Resort biedt haar gasten veel faciliteiten. Zo is er een groot zwembad met prachtig uitzicht op het Gardameer. Het animatieteam staat dagelijks voor je klaar. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan het uitgebreide animatieprogramma. Dit programma is gemaakt voor jong en oud. Ook verschillende sporten zoals: tennissen, voetballen, volleyballen en boogschieten behoren tot de mogelijkheden. Verder zijn er in de omgeving maar liefst 7 golfbanen aanwezig!

Op slechts 2 kilometer afstand bevindt zich het Gardameer. Hier kan je relaxen aan het strand. Hier kan je natuurlijk ook diverse watersporten beoefenen. Daarnaast zijn de leuke plaatsjes aan de oever zijn met hun gezellige markten en sfeervolle restaurantjes zeker een bezoek waard! Vanuit de Poiano appartementen zijn diverse excursies te ondernemen. Wat dacht je van een bezoek aan pretpark Gardaland of aan prachtige cultuursteden als Verona, Venetië of Milaan? Om uit te puffen van alle inspanningen en indrukken biedt dit vakantiecomplex tenslotte een restaurant aan. Hier kun je genieten van een prachtig terras waar je heerlijk van lokale specialiteiten kunt genieten!

Poiano Resort op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Gardameer.nl