Gasparina Village

Castelnuovo del Garda, Zuid

 • Lopend naar het strand
 • Leuke animatie
 • Luxe vakantiepark voor het gezin

Op zoek naar een originele bestemming aan het Gardameer waar je je in een gezellige dorpssfeer bevindt? Ga voor een vakantie op Gasparina Village!

Gasparina Village op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Aan het beroemde Gardameer, tussen de gezellige havenplaatsjes Lazise en Peschiera, ligt het prachtige vakantiepark Gasparina Village. Dit park is een echt top park te noemen. Bij aankomst proef je direct de intieme sfeer. Door de verschillende kleuren en vormen van de daken van de huisjes, straalt het vakantiepark vriendelijkheid en gezelligheid uit. Dit zijn nog maar een paar dingen die Gasparina Village zo’n ideale vakantiebestemming maken. Benieuwd naar de rest? Lees hieronder verder!

Ontdek Gasparina Village

Rond een speels gevormd zwembad liggen de woningen. Dit zal vrijwel iedereen aanspreken. Want wat is er nu mooier dan een zwembad bijna voor de deur? Neem je liever een duik in het Gardameer? Op slechts enkele minuten loopafstand zit je al aan het meer. Zo spring je zo het verkoelende water van het meer in.

Daarnaast organiseert Gasparina Village een animatieprogramma. Hier kunnen de kinderen leuke activiteiten ondernemen met hun leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een professioneel team. Ze gaan bijvoorbeeld samen knutselen, dansen en met elkaar zwemmen. Samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes hebben ze hierdoor eindeloos plezier. En er is daarnaast ook nog een Nederlandstalig team!

Op pad vanuit Gasparina Village

De omgeving van Gasparina Village biedt een oneindige hoeveelheid aan leuke uitstapjes. Zo ligt in de directe omgeving bijvoorbeeld het attractiepark Gardaland. Ook vind je hier het waterpark Caneva World. Hier beleef je veel plezier in achtbanen en grote glijbanen. Daarnaast vind je vele gezellige steden. In het nabije vestingplaatsje Lazise is het heerlijk flaneren langs de boulevard en vind je de beste visrestaurants. De prachtige natuur rondom het Gardameer biedt de wandel- en fietsliefhebber een zee van mooie routes. Vanuit Gasparina Village kun je ook gemakkelijk prachtige steden als Millaan, Verona of Venetië bereiken.

Kortom, Gasparina Village is een ideale vakantiebestemming voor een geslaagde vakantie aan het Gardameer.
Waar wacht je nog op?

Gasparina Village kenmerken

 • Lopend naar het strand
 • Leuke animatie
 • Luxe vakantiepark voor het gezin

In de buurt van Gasparina Village

Belvedere Village

Meer informatie »

Overige bestemmingen in de buurt

Experia - Gardameer.nl Tip

Experia

Castelnuovo del Garda, Zuid

 • Luxe en residence
 • 2 km van het Gardameer
 • Golfbaan, tennis, fitness

Residence Experia is rustig gelegen in het groen van de 18-holes golfbaan Paradiso del Garda. Het is een paradijselijk plekje voor een ontspannen vakantie.

Belvedere Village - Gardameer.nl

Belvedere Village

Castelnuovo del Garda, Zuid

 • Kindvriendelijk vakantiepark
 • Animatie in het hoogseizoen
 • 2 km van het Gardameer

Geniet van een eindeloos groot zwemparadijs, de plek dichtbij het Gardameer en nog vele andere faciliteiten op Belvedere Village.

Gardameer.nl