Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Gasparina Village

Castelnuovo del Garda, Zuid

  • Lopend naar het strand
  • Leuke animatie
  • Luxe vakantiepark voor het gezin

Op zoek naar een originele bestemming aan het Gardameer waar je je in een gezellige dorpssfeer bevindt? Ga voor een vakantie op Gasparina Village!

Aan het beroemde Gardameer, tussen de gezellige havenplaatsjes Lazise en Peschiera, ligt het prachtige vakantiepark Gasparina Village. Dit park is een echt top park te noemen. Bij aankomst proef je direct de intieme sfeer. Door de verschillende kleuren en vormen van de daken van de huisjes, straalt het vakantiepark vriendelijkheid en gezelligheid uit. Dit zijn nog maar een paar dingen die Gasparina Village zo’n ideale vakantiebestemming maken. Benieuwd naar de rest? Lees hieronder verder!

Ontdek Gasparina Village

Rond een speels gevormd zwembad liggen de vakantiewoningen. Dit zal vrijwel iedereen aanspreken. Want wat is er nu mooier dan een zwembad bijna voor de deur? Neem je liever een duik in het Gardameer? Op slechts enkele minuten loopafstand zit je al aan het meer. Hierin kun je lekker afkoelen of dobberen op je luchtbed.

Daarnaast organiseert Gasparina Village een animatieprogramma. Op deze manier kunnen de kinderen leuke activiteiten ondernemen met hun leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een professioneel team. Ze gaan bijvoorbeeld samen knutselen, dansen en met elkaar zwemmen. Samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes hebben ze hierdoor eindeloos plezier. En er is tenslotte ook nog een Nederlandstalig team!

Op pad vanuit Gasparina Village

De omgeving van Gasparina Village biedt een oneindige hoeveelheid aan leuke uitstapjes. Zo ligt in de directe omgeving bijvoorbeeld het attractiepark Gardaland. Ook vind je hier het waterpark Caneva World. Hier beleef je veel plezier in achtbanen en grote glijbanen. Daarnaast vind je vele gezellige steden. In het nabije vestingplaatsje Lazise is het heerlijk flaneren langs de boulevard en vind je de beste visrestaurants. De prachtige natuur rondom het Gardameer biedt de wandel- en fietsliefhebber een zee van mooie routes. Vanuit Gasparina Village kun je ook gemakkelijk prachtige steden als Millaan, Verona of Venetië bereiken.

Kortom, Gasparina Village is een ideale vakantiebestemming voor een geslaagde vakantie aan het Gardameer.
Waar wacht je nog op?

Voorzieningen van Gasparina Village
  • Fietsverhuur
  • Supermarkt
  • Zwembad

Gasparina Village op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Belvedere Village - Gardameer.nl

Belvedere Village

Castelnuovo del Garda, Zuid

  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Animatie in het hoogseizoen
  • 2 km van het Gardameer

Geniet van een eindeloos groot zwemparadijs, de plek dichtbij het Gardameer en nog vele andere faciliteiten op Belvedere Village.

Gardameer.nl