• Volg Gardameer.nl

Een gezellige terrascamping

Direct boeken »

Limone sul Garda, West

"Camping Garda is een rustige camping direct aan het meer met een privé-strand."

Direct boeken »

Garda

Uitstekend restaurant met heerlijke pizza's!

Camping Garda is een rustige camping, gelegen aan het Gardameer. Deze rustige camping ligt is terrasvormig en ligt in het midden van het groen, dichtbij de stad Limone sul Garda. Een rustgevende camping waar jong en oud plezier maken.

Faciliteiten op camping Garda

De camping heeft een privé-strand aan het meer, waar kinderen zich heerlijk in vermaken. Er is ook een zwembad voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een ondiep gedeelte. Naast het bekende zon, zee en strand dat het Gardameer heeft, is deze plek ideaal voor sportievelingen. Er zal tal van mogelijkheden om op deze camping te doen, zoals zeilen of surfen.

Trek je er liever op uit om de omgeving te ontdekken? Er zijn prachtige routes met een mountainbike op stap te gaan.

’s Avonds kun je genieten van de Italiaanse specialiteiten in de uitstekende pizzeria op de camping. Op dit terras eten gaat gepaard met een prachtig uitzicht op het Gardameer en de bergen.

Camping Garda ligt niet ver van het historische centrum van Limone sul Garda. Hier vindt je eeuwenoude olijfgaarden, karakteristieke ‘serre-tuinen’ voor de citroenteelt en bergen en rotsen die zich in het blauw van het meer storten. Voor natuurliefhebbers vind je hier ook typisch mediterrane vegetatie met oleanders, palmen, agaven en cipressen. Een plaats die zeker de moeite waard is om te bezoeken aan de westkust van het Gardameer.

Garda kenmerken

  • Direct aan Gardameer gelegen
  • Rustige, schaduwrijke camping
  • Privéstrand
10

Garda

Familie Lijesen, 15 maart 2017

Hele aardige mensen!

Hele aardige mensen, super mooi uitzicht, ligging top. Je kunt alles per voet of per boot doen.

Bezocht Garda met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl