Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De stacaravan, hoogstwaarschijnlijk ken je hem wel. Veel campings staan er namelijk vol mee. En dat is niet voor niets! Deze accommodatie is namelijk geliefd bij veel vakantiegangers. Met name omdat je kunt genieten van allerlei voorzieningen, maar tegelijkertijd ook kunt genieten van een echte camping sfeer.

Vakantie in een stacaravan is genieten!

Genieten in een stacaravan doe je zeker. Dit begint al bij aankomst. Bij de receptie ontvang je de sleutel, je rijdt naar je accommodatie, haalt de spullen uit de auto en dan … Tijd voor een heerlijk Italiaans wijntje op je eigen veranda en de vakantie kan beginnen!

Een stacaravan biedt allerlei faciliteiten. Nou zijn er verschillende varianten, maar vrijwel alle stacaravans hebben basisvoorzieningen. Van een goed uitgeruste keuken tot aan echte bedden en van eigen sanitair tot aan een fijn terras. Het is dus niet nodig om spullen van thuis mee te nemen, want alles voor een fijne vakantie is aanwezig.

Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de faciliteiten op de camping. Lekker plonsen in het zwembad, een duik nemen in het Gardameer of genieten in het restaurant van heerlijke Italiaanse specialiteiten. En de kinderen? Die kunnen knutselen in de miniclub en dansen tijdens de minidisco, want op de meeste campings staat een animatieteam voor hun klaar.

Kortom, een vakantie in een stacaravan is een feestje!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Gardameer.nl