Family Park Altomincio

Salionze di Valleggio sul Mincio, Zuid

  • Aan een rivier, bij het Gardameer
  • Moderne camping
  • Professioneel animatieteam

Op familiecamping Family Park Altomincio is alles perfect geregeld voor jou en voor je kind. De camping biedt onder andere een waterpark en een compleet animatieprogramma aan. Daarnaast ligt de camping centraal om verschillende activiteiten buiten de camping te doen

Family Park Altomincio op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Family Park Altomincio is een moderne camping en een plek vol waterpret aan een rivier. Je overnacht er in een comfortabele stacaravan.

De camping heeft een geweldig waterparadijs bestaande uit 3 grote zwembaden. Met stroomversnellingen en lange glijbanen voor oneindig lang waterplezier. De kinderen kunnen tijdens de splashdance dansen in het lagunebad met het animatieteam, dat trouwens nog veel meer leuke activiteiten organiseert! Even relaxen in de zon? Rond het zwembad bevindt zich een gemeenschappelijk zonneterras met ligbedden.

Italiaanse specialiteiten op Family Park Altomincio

Op Family Park Altomincio is er een fijn restaurant waar je lekker kunt tafelen. Geen zin in een driegangendiner? Dan kun je terecht bij de snackbar of natuurlijk bij de pizzaria! En als toetje moet je natuurlijk een lekker Italiaans ijsje bij de ijskraam geproefd hebben! Deze is ook de camping aanwezig.

Heb je zin om een lekker dagje uit te gaan? De camping ligt ongeveer 8 km van het bloemrijke havenstadje Peschiera del Garda vandaan. Daar kun je lekker een terrasje pakken of souvenirs shoppen. Voor een langere trip rijd je iets verder en maak je een mooie stadswandeling in het romantische Verona, de stad van Romeo en Julia. Of heb je toch meer zin in achtbanenpret in Gardaland? Kortom, er is genoeg te doen!

Als de kinderen mochten kiezen, kozen ze Family Park Altomincio!

Family Park Altomincio kenmerken

  • Aan een rivier, bij het Gardameer
  • Moderne camping
  • Professioneel animatieteam

Gardameer.nl