• Volg Gardameer.nl

Vlakbij een prachtige baai

Direct boeken »

Bardolino, Oost

Tessa Irani - de Rouw

"Zwemmen met een uitzicht op het Gardameer en de bergen/ Dan moet je naar camping La Rocca!"

Direct boeken »

La Rocca

Tussen twee prachtige plaatsjes aan het Gardameer!

Aan een prachtige baai ligt het eeuwenoude vissersdorpje Garda, dat terecht zijn naam aan het “Lago di Garda” ontleent. Bardolino ken je vast wel van de wijn en het karakteristieke haventje. Tussen deze twee plaatsjes ligt Camping La Rocca, de parel van het Gardameer! De ligging is prachtig, namelijk op de helling van de Rocca, verscholen tussen olijfbomen en wijngaarden en direct aan het meer. Bovendien op loopafstand van zowel Garda als Bardolino, langs meer en strand loopt een romantisch wandelpad naar beide dorpjes.

De camping bestaat uit twee gedeeltes die zijn verbonden door een passage. Op het hogergelegen gedeelte vind je een prachtig nieuw zwembad met kinderbad. Hier zwem je met uitzicht over het meer.

Faciliteiten op camping La Rocca

Op het lagere gedeelte van de camping vind je een scala aan faciliteiten. Aan de bar bestel je natuurlijk de Bardolinowijn of een biertje van het vat. In het Ristorocca Selfservice restaurant word je verwend met allerlei lekkers, in de pizzeria eet je alle soorten pizza’s, in de supermarkt kun je zelfs eigen olijfolie en wijn van de camping kopen en dan is er ook nog een echte groenteboer en een krantenkiosk! Voor de kinderen is er een speeltuin en een animatieprogramma, voor de sportievelingen aquagym en er zijn kano’s te huur. ’s Avonds is het er ook gezellig; elke avond is er animatie bij Ristorocca.

Uitstapjes en tripjes

De veelzijdige omgeving van camping La Rocca biedt een scala aan uitstapjes. Bezoek eens de levendige markten van Garda en Bardolino waar je tevens heerlijk kunt flaneren of op een terrasje aan het water kunt zitten. En wat dacht je van een bezoek aan het Verona van Romeo en Julia?

Voor de kinderen is een bezoek aan het nabij gelegen pretpark Gardaland natuurlijk een ‘must’. En in het mooie achterland liggen de beroemde wijngaarden van Bardolino waar je prachtig kunt toeren en een bezoek kunt brengen aan de wijnboeren om een flesje voor thuis mee te nemen.

La Rocca kenmerken

  • Direct aan het meer
  • Echte familiecamping
  • Luxe stacaravans
8

La Rocca

Familie Verbunt, 17 augustus 2016

Overheerlijke pizza's!

De ligging is geweldig. Leuke dorpjes op loop/fiets afstand. Het is een rustige camping met een gezellig Italiaans sfeertje. De supermarkt is erg uitgebreid en de kassière heel vriendelijk. Ook de pizza’s zijn overheerlijk en betaalbaar in het restaurant. Het zwembad mag van mij langer open s’avonds, 19.00 uur dicht is erg vroeg om te sluiten in de zomer. Heel mooi meer waar van alles te beleven is, Garda, Sirmione, Lasize. Leuke winkeltjes en eetgelegenheden. Ook Venetië is te bezoeken vanaf de camping.

Bezocht La Rocca met gezin.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl