Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent huren in Desenzano

Altijd al eens een bungalowtent willen huren in Desenzano del Garda? Het is de perfecte manier om de ultieme vakantie-ervaring te beleven. Het echte kampeergevoel combineer je op deze manier met comfort. Alles in deze tenten is al aanwezig. Je hoeft dus niet te sjouwen met al je spullen!

Bungalowtent huren in Desenzano

Een bungalowtent huren in Desenzano is een echte aanrader. De bungalowtent bestaat uit enkele slaapvertrekken. Het meenemen van luchtbedden is dus overbodig. Daarnaast is er een woongedeelte met eigen keukenhoek en zitgedeelte. De keuken bestaat uit een kooktoestel en koelkast. Bovendien is er elektrische verlichting aanwezig en stopcontacten. Niet alleen binnen staat alles voor je klaar, maar ook buiten. Hier vind je een tuinset van een tafel met vier stoelen, twee ligstoelen onder een parasol en elektrische verlichting. En heb je zin om te barbecueën? Er staat een barbecue voor je klaar op de plaatsen waar het is toegestaan.

Op de camping in Desenzano

Een bungalowtent huren in Desenzano kan op de camping Desenzano Camping Village Vó, gelegen pal aan de oever van het Gardameer. Het uitzicht is hier dan ook prachtig. Het is een groene camping, met genoeg schaduwrijke plekken. Er is genoeg vertier op de camping, zowel voor jong als oud.

Je kunt gemakkelijk naar het plaatsje Desenzano lopen. Hier zijn genoeg terrasjes en restaurantjes waar je kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten. Hou je van shoppen? Dan kun je je uitleven in de vele winkeltjes. Ook is er elke week een markt op de boulevard.

Kortom, een heerlijke vakantie in Desenzano begint op de camping. Huur vandaag nog jouw bungalowtent in Desenzano en geniet van een ontspannen vakantie. Waar wacht je nog op?

Gardameer.nl