Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Gardameer met je huisdieren

Naar het Gardameer met je huisdieren is wellicht niet het eerste wat in je op komt. Toch is het prima te doen om je huisdier(en) mee te nemen naar dit prachtige meer. Sterker nog rondom het Gardameer zijn genoeg campings waar bijvoorbeeld je viervoeter van harte welkom is.

Gardameer met je huisdieren: waar naartoe?

Of je nou je trouwe viervoeter meeneemt, een grote rode kater of een kanarie, huisdieren meenemen naar het Gardameer kan gewoon! Wel is het natuurlijk belangrijk om van tevoren te weten waar je ze het beste mee naartoe kunt nemen. Allereerst is het belangrijk om te checken of de camping waar jij naartoe gaat huisdieren toelaat. Dit verschilt namelijk enorm per camping. Op sommige bestemmingen zijn alle huisdieren welkom, op andere alleen kleine huisdieren. Zijn ze welkom? Check dan ook of dit geldt voor de accommodatie waarin je verblijft.

Op onze website kun je precies zien op welke campings je welkom bent met huisdieren. Klik gewoon het filter: ‘huisdieren toegestaan’ aan. Alle campings waar huisdieren welkom zijn meteen op een rij? Kijk hier! Je zult altijd een geschikt plekje vinden voor jou en je maatje.

Gardameer.nl