• Volg Gardameer.nl

Huisje Gardameer

"Alleen maar genieten, dat is wat je wilt op vakantie. Daarom bieden wij huisjes aan aan het Gardameer. Zo kan je vakantie meteen goed beginnen!"

Onze favoriete bestemmingen »

Huisje Gardameer

Een huisje aan het Gardameer biedt alle luxe en comfort van een woning inclusief Italiaanse sferen. Luxer kun je het eigenlijk niet hebben!

Huisje Gardameer: waar te vinden?

Verschillende vakantieparken rondom het Gardameer verhuren huisjes waar je tijdens de vakantie heerlijk kunt vertoeven. Om alvast een idee te krijgen zetten wij een aantal voor je op een rij.

Huisje Gardameer: Belvedere Village

Vakantiepark Belvedere Village in Castelnuovo del Garda biedt verschillende ruime en comfortabele driekamerwoningen. De huisjes zijn speels gegroepeerd rondom de lagune. Een mooi uitzicht op het prachtige park is daarom gegarandeerd. Ieder huisje is modern en geschikt voor vier of zes personen. Naast een balkon of terras met tuinmeubilair beschikken deze huisjes aan het Gardameer over een airco, magnetron en satelliettelevisie. Een luxe en bijzondere ervaring aan het Gardameer.

Huisje Gardameer: Park Residence Il Gabbiano

Een huisje huren aan het Gardameer kan ook prima in het prachtige park Il Gabbiano in het pittoreske dorpje Moniga del Garda. Dit park heeft een ruime keuze aan huisjes die tevens van alle gemakken zijn voorzien. Van de comfort classic tot aan de deluxe, hier kun je heerlijk genieten van je welverdiende vakantie. De huisjes zijn geschikt voor vier of zes personen en beschikken allen over een airco en in sommige woningen is er zelfs een afwasmachine aanwezig. Wat wil je nog meer?

Benieuwd naar ons volledige aanbod aan vakantiehuisjes aan het Gardameer? Kijk hier!

Gardameer.nl