Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie Peschiera del Garda

Twijfel je nog om deze zomer op vakantie te gaan naar het gezellige dorpje Peschiera del Garda? Wij leggen je graag uit waarom deze twijfel nergens voor nodig is! Peschiera del Garda is namelijk een ideale plek voor iedere vakantieganger.

vakantie peschiera del garda

Vakantie Peschiera del Garda: doen!

Peschiera del Garda is gelegen in het zuiden van de Riviera degli Olivi, aan de bron van de rivier de Mincio. Het ligt in het zuidoosten van het Gardameer wat dit dorp een populaire bestemming maakt. In en om Peschiera zijn veel campings te vinden (ruim 6.500 plaatsen) met een grote diversiteit aan accommodaties: van losse staplaats tot luxe ingerichte bungalowtent. In het gezellige historische centrum van Peschiera is het in de zomer goed toeven met een afwisselend aanbod van terrassen, barretjes, restaurants en winkeltjes.

Net buiten het stadshart ligt de grote haven, één van de belangrijkste aan het meer, waar grote particuliere boten te bewonderen zijn. Vanuit Peschiera zijn leuke uitstapjes te maken. Als eerste moeten natuurlijk de pretparken in de directe omgeving genoemd worden. Zowel het attractiepark Gardaland als het waterpark Canevaworld bevinden zich vlakbij Peschiera. Verder is Peschiera del Garda gunstig gelegen om de grotere steden als Venetië en Verona een bezoekje te brengen.

Tijdens je vakantie naar Peschiera del Garda kun je dus zowel relaxen en genieten van alles wat het Gardameer te bieden heeft als activiteiten ondernemen. Er is genoeg te zien en te doen in de buurt. Je zult je er geen moment vervelen!

Benieuwd welke campings er zoal te vinden zijn in Peschiera del Garda? Kijk dan even op onze bestemmingspagina. Met een paar klikken vind je de accommodaties. En mocht je overtuigd zijn dan kun je meteen doorklikken naar de aanbieder!

Gardameer.nl