Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiehuis aan het Gardameer

Deze vakantie verblijven in een vakantiehuis aan het Gardameer? Dan is er genoeg keus! Verschillende residences en agriturismo’s verhuren namelijk vakantiehuizen, waar je in alle luxe kunt genieten van je welverdiende vakantie.

Vakantiehuis aan het Gardameer: waar te vinden?

Wil je genieten van luxe en comfort met je partner of gezin? Dan is een vakantiehuis wellicht iets voor jou. Maar waar vind je nou een vakantiehuis aan het Gardameer? Wij lichten er graag een aantal voor je uit.

Residence La Corte

Een vakantiehuis vind je onder andere in residence La Corte in het prachtige Manerba del Garda, gelegen aan de westkant van het Gardameer. Hier vind je woningen die geschikt zijn voor vier tot zes personen. De woningen zijn ruim opgezet en beschikken over een keuken, eigen sanitair, een balkon of terras en tegen betaling airconditioning.

Gasparina Village

Op Gasparina Village in Castelnuovo del Garda vind je ruime vakantiehuisjes in allerlei kleuren, die speels zijn aangelegd rondom het zwembad. Dit vakantiepark is ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen. De woningen zijn geschikt voor zes personen en beschikken onder andere over een keuken, airconditioning en een terras met tuinmeubilair.

Vergeet vooral niet om op onze pagina met bestemmingen te kijken, hier vind je nog veel meer vakantiehuisjes aan het Gardameer!

Gardameer.nl