Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiewoning Gardameer

Wil je graag op vakantie naar het Gardameer, maar ben je geen liefhebber van kamperen dan is een vakantiewoning de ideale oplossing!

Waar vind je een vakantiewoning?

De meeste vakantiewoningen aan het Gardameer vind je op de zogeheten residence’s en agriturismo’s. Vaak beschikt zo’n vakantiewoning over meerdere kamers, sanitair, een keuken en de luxe van een terras of een balkon. Daarnaast kun je gebruik maken van de vele faciliteiten op de residence of agriturismo zoals een zwembad, een bar, restaurant of zelfs een animatieprogramma voor de kinderen. Een aantal van onze favorieten zijn; Park Residence Il Gabbiano.

Op dit prachtige park, dat je binnentreedt via een imposante poort, vind je verschillende vakantiewoningen. Zo heb je een vakantiewoning voor vier, maar ook voor zes personen in allerlei varianten. Daarnaast is dit park perfect voor een gezin met kinderen. Een andere favoriet is Lake Garda Resort.

Gelegen vlakbij het mooie Gardameer vind je hier vakantiewoningen voor vier personen, die vrijwel allemaal rondom het mooie zwembad zijn gebouwd. Agriturismo San Rocco biedt een vakantiewoning voor twee personen aan en voor vier personen. Dit park ligt in de heuvels waardoor het uitzicht prachtig is.

Voor net wat meer luxe kies je dus voor een vakantiewoning aan het Gardameer. Op onze overzichtspagina zijn nog veel meer vakantiewoningen te vinden, die allemaal de moeite waard zijn!

Gardameer.nl