Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiewoning huren Bardolino

Huur een vakantiewoning… in Bardolino

Een vakantiewoning huren in Bardolino is een echte aanrader. Er zijn verschillende campings die vakantiewoningen aanbieden, waaronder Residence Ca’Bottrigo . Dit is een landhuis, gelegen tussen de beroemde wijngaarden van Bardolino. Het beschikt over 10 moderne en comfortabele vakantiewoningen met veel verschillende faciliteiten. De vakantiewoningen hebben verschillende groottes, zodat je de vakantiewoning kan kiezen dat het beste bij jou past. Een verblijf op deze camping zorgt ervoor dat jij, na een week genieten, uitgerust weer thuis komt. Rondom het landhuis is er een grote tuin met onder andere een zwembad en zonneterras, waar je de hele dag kunt luieren.

Bardolino is een enorm populaire vakantiebestemming onder toeristen. Leuke winkeltjes en gezellige terrasjes en restaurantjes zijn hier genoeg te vinden in de kleine Italiaanse straatjes. Je moet hier wel de lokale wijn geproefd hebben: deze is namelijk in zowel binnen als buiten de regio heel bekend!

Wil je ook wat meer van de omgeving zien? Ga dan eens een dagje naar Gardaland met de kids, of bezoek steden als Milaan, Verona of Venetië. Voor de natuurliefhebbers zijn er genoeg mooie wandel- en fietstochten naar Bardolino. Daarnaast zijn er tal van watersportmogelijkheden.

Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn aanwezig. Waar wacht je nog op?

Gardameer.nl