Vakantiewoning huren Gardameer

Een vakantiewoning huren aan het Gardameer? Dat is geen enkel probleem! Rondom het meer zijn verschillende bestemmingen waar vakantiewoningen worden aangeboden. Reken maar dat er iets voor jou tussen zit, voor een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer!

Resort, residence, agriturismo?

Een vakantiewoning aan het Gardameer vind je onder andere op een resort, een residence of een agriturismo. Een van onze favoriete resorts is het Poiano Resort in Garda. Hier kun je comfortabele vakantiewoningen huren voor vier of zes personen. Op het resort vind je onder andere een bar, restaurant en snackbar, verschillende sportfaciliteiten zoals (tafel)tennis, volleybal en zelfs een fitnessruimte.

Daarnaast beschikt dit resort over een prachtig zwembad en een kinderbad. Een geschikte residence aan het Gardameer waar je vakantiewoningen kunt huren is Residence Experia in Castelnuovo del Garda. Hier kun je zelfs een vakantiewoning huren voor zeven personen!

Liefhebbers van golfen kunnen hun hart ophalen, want naast deze residence ligt een 18-holes golfbaan.  Liever een vakantiewoning huren op een agriturismo? Ga dan voor een van onze favorieten genaamd Agriturismo La Filanda. Deze agriturismo biedt dertig vakantiewoningen.

Benieuwd naar onze andere aanraders? Ga dan naar de onze overzichtspagina. Zo wordt het huren van een vakantiewoning aan het Gardameer helemaal eenvoudig!

La Filanda - Gardameer.nl Nieuw
7

La Filanda

Manerba del Garda, West

  • Echte Italiaanse markt
  • Eigen olijfolie proeven
  • Veel sportfaciliteiten

Een historische camping in de totale rust. 's Avonds met de lichtjes in de dorpjes lijkt het een magische verschijning! Een heerlijk vakantiepark voor jong en oud!

Gardameer.nl