Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camper reizen

Lekker touren

Rondreizen met alles wat je nodig hebt bij de hand. Leuk, met de camper reizen! Het Gardameer is zeker een geschikte bestemming gezien de vele campings waar je terecht kunt voor een overnachtingsplaats. Zeker in het hoogseizoen is het wel handig om even uit te zoeken waar je terecht kunt met je huisje op wielen.

Camper parkeerplaats

Rondom het meer en op de weg ernaartoe zijn veel plekjes voor je camper beschikbaar op speciale parkeerplaatsen waar je ook mag overnachten. Ideaal voor je reis! Het is namelijk niet duur en zo kun je de volgende dag weer fris op weg. Dit is dus een optie voor je reis naar het Gardameer toe, of voor als het Gardameer alleen een tussenstop is. Om het meer zelf zitten namelijk ook een aantal van deze parkeerplaatsen. Bijvoorbeeld vlakbij het centrum van Lazise! Zo kun je eventueel een paar dagen aan het meer genieten alvorens verder zuidelijker in Italië te trekken. Vaak is er wel een plek zonder te reserveren. Maar in het hoogseizoen is het voor de zekerheid toch handig om te doen.

Kleine camping

Op een kleine camping zijn de staanplaatsen vaak snel vergeven. Zeker omdat deze campings het vaak hebben van vaste terugkerende gasten. In het laagseizoen kan je geluk hebben, maar bij de kleinere campings is het over het algemeen wel handig om van tevoren even te bellen of een reservering te maken.

Grotere campings

Op grotere campings met veel staanplaatsen heb je meer kans dat je op goed geluk terecht kunt. Heb je echt de camping van je dromen gevonden en weet je zeker dat je daar wilt overnachten, dan is reserveren natuurlijk alsnog handig. Zo weet je zeker dat je terecht kunt bij aankomst. Ook is het goed om uit te zoeken wat de openingstijden van de receptie zijn en of je ook ’s avonds of ’s nachts aan kunt komen op de camping.

Populaire bestemmingen

Gardameer.nl