Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een huisje op elke locatie, midden in het bos, dichtbij een dorpje of direct aan het meer? Een bungalow is een ideale accommodatie voor een complete familie. En ze zijn er in alle soorten en maten. Wil je simpel en klein? Of wil je alle ruimte en super-de-luxe? Het kan allemaal!

Ze zijn op veel bestemmingen te vinden, of het nou op een kleine, gezellige camping is, of op een groot vakantiepark. Een totaal ingerichte bungalow die al snel als thuis voelt.

Vrijheid en luxe

Als je overnacht in een accommodatie als een bungalow, leef je veelal buiten. Op vakantie wil je immers genieten van de omgeving en het buitenleven. Op het terras kun je heerlijk genieten van een ontbijtje, lunch en een lekkere barbecue. En waar, als de zwoele zomeravonden aanvangen, je geniet van een lekker Italiaans wijntje met je familie. Een tuinset staat al klaar, dus je kan bij aankomst al direct genieten!

“Elke ochtend zaten we in alle rust te ontbijten onder de bomen. We denken met heimwee terug”

De bungalows beschikken over een praktische keuken waar je de lekkerste maaltijden met de familie kan bereiden. Er zijn aparte slaapkamers met comfortabele bedden en natuurlijk is er een badkamer. De tijd van het rennen over de camping met je handdoek en douche-spulletjes is voorbij.

Een bungalow is er om te ontspannen en om bij te komen van het hectische dagelijkse leven.

De combinatie van de gezelligheid van de camping met de comfort van een huisje komt in deze accommodatie tot leven!

bestemmingen met een bungalow

Gardameer.nl