Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Gardameer

Het mooiste meer van Italië!

Gardameer

Het mooiste meer van Italië!

Al jarenlang trekken Nederlanders richting het Gardameer om daar te genieten van hun welverdiende vakantie en uiteraard van la dolce vita. Ofwel te genieten van het zoete, goede leven. En laat het Gardameer daar nou nét de perfecte bestemming voor zijn! Een prachtige groene omgeving met bergen en mooie baaitjes, goed eten, gezellige schilderachtige stadjes en leuke mensen maken deze bestemming tot een top plek om je zomer door te brengen.

Bestemmingen, accommodaties en steden

Maar welke steden zijn nou écht de moeite waard? Welke campings, vakantieparken en agriturismo’s zijn er allemaal te vinden? En wat voor accommodaties biedt het Gardameer? Op Gardameer.nl vind je het antwoord op al deze vragen. Wij geven jou namelijk precies de informatie, zodat jij weet waar de tofste steden en de mooiste dorpjes zijn, waar je kunt overnachten en welke accommodatie het beste bij jou past.

Blog

Op het blog geven wij je nóg meer informatie. Wekelijks voorzien wij jou van inspirerende blogs die dieper ingaan op bepaalde bestemmingen, ervaringen van anderen en natuurlijk tips voor de leukste campings, restaurantjes en activiteiten. Dit wordt gedaan door een groep bloggers die allemaal gek zijn op het Italiaanse leven en natuurlijk op het Gardameer!

Ben jij ook zo’n liefhebber van het Gardameer en lijkt het je leuk om jouw ervaringen te delen? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@blogs4travel.nl.

Gardameer.nl