Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Agriturismo aan het Gardameer

Kies voor een agriturismo aan het Gardameer om het echte Italiaanse leven te ontdekken!

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een boerderij omgetoverd tot vakantieverblijf. Meestal wordt zo’n agriturismo gerund door een Italiaanse familie. Deze familie laat jou maar wat graag kennis maken met het Italiaanse leven. Grote kans dat je bij het woord boerderij denkt aan de typische Nederlandse variant, maar de Italiaanse variant is hier totaal niet mee te vergelijken. Naast dat je op een agriturismo vaak nog zelfgemaakte producten kunt proeven, heb je hier ook een prachtig uitzicht. Bovendien geniet je van de nodige luxe zoals een zwembad en restaurant. Dat geldt ook voor een agriturismo aan het Gardameer. Wijn proeven, olijven eten en zelfgemaakte jam bij je ontbijt, wat wil je nog meer?

Agriturismo aan het Gardameer

Er zijn verschillende prachtige agriturismo’s aan het Gardameer. Zelf vielen wij bijvoorbeeld voor Agriturismo La Filanda. Een tot in de puntjes verzorgd agriturismo. Bij La Filanda zie je hoe oude woningen, waar ooit de boeren werkten, zijn omgetoverd tot prachtige accommodaties. Dit zie je bijvoorbeeld ook bij Residence Corte Paradiso, een paradijselijke vakantiebestemming.

Agriturismo’s aan het Gardameer zijn er in allerlei vormen en maten. Van kleinschalige verblijven met zwembad tot enorme landhuizen zonder zwembad. Maar vast staat dat je op een agriturismo aan het Gardameer het échte Italië beleeft. Voor het volledige aanbod aan agriturismo’s klik je hier.

Gardameer.nl