Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent Bardolino

Op zoek naar een camping in de buurt van Bardolino waar je in een bungalowtent kunt verblijven? Zoek dan niet verder! Op Gardameer.nl hebben we de mooiste campings en accommodaties voor je geselecteerd en kun je in ons blog tips, tricks en de leukste verhalen over het Gardameer lezen. Bardolino is gelegen aan de oostkant van het prachtige Gardameer. In de omgeving is er genoeg vertier en ook de andere stadjes rond het Gardameer zijn zeker de moeite waard! Je kunt er heerlijk winkelen, een terrasje pakken en genieten van het uitzicht. Bardolino is leuk voor jong en oud. En om je vakantie nog nét even iets leuker te maken, kun je een bungalowtent huren in Bardolino!

De bungalowtent Bardolino is een fijne accommodatie voorzien van een eigen keuken en sanitair. Het lopen over de camping met de afwas of je douchespullen is dus verleden tijd. Zo kun je echt genieten van je vakantie en heb je ook nog een beetje privacy.

Bungalowtent Bardolino: de inrichting

Het meest fijne aan een bungalowtent in Bardolino is dat je van alle gemakken voorzien bent. Zo beschikt de bungalowtent over een volledig ingerichte keuken met koelkast, een tuintafel met stoelen, strandstoelen en parasol en kun je heerlijk slapen in één van de twee slaapvertrekken. En het voordeel van het huren van een tent: je hoeft er zelf geen mee te nemen!

Via Gardameer.nl kun je snel en gemakkelijk een bungalowtent huren bij Bardolino. Bij het overzicht van bestemmingen vind je alle campings waar prachtige bungalowtenten staan die je kunt boeken.

Gardameer.nl