Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Gargnano

Op zoek naar een camping in de buurt van Gargnano? Zoek niet verder! In de omgeving zijn er genoeg bestemmingen te vinden om te overnachten. Het overzicht op Gardameer.nl geeft veel verschillende campings en accommodaties weer. Keuze genoeg dus!

Waarom een camping Gargnano?

Gargnano is een gemeente bij het Gardameer, die bestaat uit 13 kleine dorpen. De plaatsen Villa, Gargnano en Bogliaco liggen aan de oevers van het Gardameer en hebben een mediterrane sfeer. De dorpjes aan het meer hebben hun typische pittoreske karakteristieken van de oude vissersplaatsjes bewaard. Het binnenland van de gemeente Gargnano strekt zich uit tot het meer van Valvestino.

Gargnano wordt ook wel de zeilhoofdstad van het Gardameer genoemd, want ieder jaar in september wordt in Bogliano de Centomiglia Regatta georganiseerd: de belangrijkste zeilrace op de Italiaanse meren.

Een vakantie in Gargnano betekent naast genieten bij het Gardameer ook de mogelijkheid tot uitstapjes naar de grotere steden van Italië. Door de goede infrastructuur kun je binnen een mum van tijd naar Venetië, Verona of Milaan. Veel keuze en mogelijkheden om de vakantie in Gargnano tot een groot succes te maken! Gargnano biedt de toerist vele faciliteiten zonder haar rustige karakter te verliezen. Het is hier gezellig en vooral ’s avonds ontbreekt de grote drukte en kan men heerlijk op een terras van de sfeer genieten. Waar kun je dus beter gaan kamperen dan op een camping Gargnano?

Gardameer.nl