Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamptent huren Gardameer

Denk jij ook hele dagen aan je vakantie? Aan een plek in de Italiaanse zon, met een glas wijn op de camping, voor je glamptent aan het Gardameer. Het is een magische plek waar de echte Italiaanse sferen voelbaar zijn. Niet alleen in de straatjes en steegjes van de dorpjes, maar door de omgeving en de rust voel je dat je Italië bent. En een glamptent huren aan het Gardameer is nog makkelijker dan gedacht.

Glamptent huren Gardameer, hoe dan?

Een glamptent huren aan het Gardameer heeft unieke voordelen. De tent is volledig uitgerust met huishoudelijke apparatuur, waardoor je van alle gemakken voorzien bent. Het geeft een huiselijk gevoel, terwijl je je op de camping bevindt. En het allerfijnste? Een compleet ingericht terras. Je hoeft dus niet meer met tuinstoelen te slepen vanuit Nederland, maar kunt direct neerploffen in je stoel met een lekker koud drankje. Ook hoef je nooit meer te stuntelen met je gasstelletje, want er zit een ingebouwde keuken in de accommodatie.

Op Gardameer.nl vind je het aanbod in glamptenten rondom het Gardameer. Op verschillende campings kun je de glamptent vinden die bij je past en waar jij een heerlijke vakantie in door kunt brengen. Benieuwd naar de verschillende glampings? Bekijk hier ons volledige aanbod!

Gardameer.nl