Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Lazise

Kamperen in Lazise is een absolute aanrader. De naam van deze stad betekent ‘plaats aan het meer’. Een perfecte plek dus om te kamperen. Maar waarom zou je dat doen? Daar geven wij een aantal goede redenen voor!

Kamperen in Lazise, 3 redenen waarom je moet gaan!

Er zijn drie redenen waarom jij moet kamperen in Lazise. De stad heeft een geweldige geschiedenis, die overal uitstraalt. De stadsmuur met kantelen en torens is direct hetgeen wat je ziet als je aankomt. Het brengt je terug naar de middeleeuwen, toen deze stad in gebouwd. Als je gaat kamperen in Lazise, verblijf je op een van de campings aan de zuidelijke kant van Lazise. Je bent dichtbij de historische stad, maar je zit toch middenin de natuur en aan het Gardameer.

Daarnaast zou je alleen al moeten kamperen in Lazise om de omgeving. Het glooiende landschap maakt de omgeving schilderachtig en pittoresk. Je kunt hier dus heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden.

Tot slot is het aanbod van accommodaties en campings in Lazise ontzettend groot. Kies voor een traditionele kampeerplaats, een stacaravan of een luxe volledig ingerichte tent.

Er is voor ieder wat wils!

Gardameer.nl