Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met wellness

Écht ontspannen

Op vakantie! Heerlijk… niets doen. Daarvoor moet je natuurlijk naar Italië, waar ze het dolce far niente hebben uitgevonden. Wat je vakantie nog relaxter maakt is een bestemming met wellness faciliteiten. Die zijn ook aan het Gardameer te vinden!

Sauna en bubbels

Hmm even heerlijk uitzweten in de sauna… of wat dacht je van een massage? Beautybehandelingen, bubbelen in de jacuzzi, stomen in het stoombad, het is allemaal mogelijk op een park met wellness. Ook is er vaak een wat luxer restaurant met heerlijke champagne en gezonde maaltijden.

Zeker als je in het laagseizoen op vakantie gaat, is een vakantiepark of camping met wellness ideaal. Het is dan nog niet te warm, dus een sauna bezoekje is heerlijk. Ook heb je dan vaak verwarmde en overdekte zwembaden, zodat een duik in het zwembad toch net iets aantrekkelijker wordt.

Sporten

Relaxen is fijn, maar soms doet beweging ook goed! Wellness resorts zijn vaak ook ingericht op een gezonde levensstijl. Dus heb je alles eruit gezweet in de sauna en een verrukkelijke salade achter de kiezen? Dan heb je daarna misschien wel zin om je goede voornemens op te pakken in de fitness-ruimte!

Ook een fanatiek potje tennissen of golfen is vaak mogelijk in de buurt van een vakantiepark dat wellness aanbiedt.

Bestemmingen met wellness

Gardameer.nl