Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met zwembad

Gewoon even afkoelen of roetsjen van de glijbaan

Voor de meesten is het een belangrijk criterium bij het zoeken naar een vakantieverblijf; het zwembad! Als je lekker naar de zon op vakantie gaat is het wel zo leuk als je ook kunt afkoelen in het zwembad. Op elke bestemming is het zwembad weer anders. Soms is er een simpel zwembad, soms ook een heel zwemparadijs! Zo is er voor alle wensen dus wel wat. Wat je zoal kunt tegenkomen op vakantieverblijven met zwembad? Lees verder!

Kinderbad

Ga je met kleine kinderen op vakantie, dan is het fijn als je ze ook met een gerust hart het zwembad in kunt laten. De meeste grotere campings en vakantieparken hebben een apart kinderbad, soms zelfs met speeltoestellen. Is de bestemming wat kleinschaliger, dan is er vaak wel een ondiep gedeelte.

Glijbaan

De glijbaan! Dat is de favoriet van de kinderen. Uren beleven ze hier plezier aan! Niks is dan ook leuker dan een wedstrijdje met broer, zus of vriendjes. Een simpele glijbaan is eigenlijk al genoeg, maar de grotere campings hebben er ook wel eens meer of hele grote glijbanen.

Meerdere zwembaden

Als er veel mensen op een camping zijn, is het ook fijn als er meerdere zwembaden zijn, dan zit je niet zo op elkaars lip. Op de meeste vakantieparken en campings aan het Gardameer kun je kiezen in welk zwembad je een bommetje waagt. Vaak is er een wat groter bad om baantjes te trekken, en een minder diep zwembad om in te spelen.

Overdekt

Perfect in het laagseizoen of bij regenachtig weer… als er een overdekt zwembad is! Bij sommige zwembaden is het mogelijk om ze te overdekken door middel van een schuifwand.

Zwemparadijs

Dan zijn er nog de verblijven die echt bekend staan om hun zwemparadijs. Grote lagunezwembaden, wildwaterbanen en de vetste glijbanen… niks is hier te gek!

Bestemmingen met zwembad

Gardameer.nl