Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x dansjes en drankjes in Desenzano

Avondje uit in Desenzano

Of je nou een dagje cultuur snuiven achter de rug hebt, of een lui stranddagje, het is áltijd tijd voor een avondje uit in Desenzano. Zo rond het begin van de avond begint hier het uitgaansleven. Men flaneert dan langs de boulevard of nuttigt een drankje op een terras of in een van de vele bars. Rond een uur of acht is het tijd om te dineren in een van de sfeervolle restaurants of pizzeria’s. En daarna? Dan begint het uitgaansleven pas echt!

“Vieni qui spesso?”

Vanaf middernacht vindt het nachtleven grotendeels plaats in de vele discotheken en bars in Desenzano en het nabijgelegen Lonato. Hier kun je tot in de vroege uurtjes feesten. Het uitgaansleven is ook erg populair onder Noord-Italianen. Heel grappig om te zien hoe honderden zongebruinde, goedgeklede Italianen zich ’s avonds door de straten manoeuvreren op weg naar de nachtclubs. De kans is erg groot dat ze je aanspreken: Italianen zijn namelijk erg sociaal (én charmant). Probeer eens wat terug te zeggen! Misschien komt er nog zoiets uit als: “Vieni qui spesso?”, wat: “Kom je hier vaker?” betekent. Is je Italiaanse woordenboekje toch nog een beetje van pas gekomen!

Omdat het aanbod aan bars en discotheken in Desenzano zo groot is, zet ik er 3 voor je op een rijtje:

Nummero 1: Coco Beach
Coco Beach is waarschijnlijk één van de meest populairste beach clubs aan het Gardameer. Als je hier binnenkomt, voel je gelijk al een Caribisch sfeertje. Zie je je zelf al zitten op een prachtig wit zandstrand onder de palmbomen met een cocktail in je hand? Ja hé?

Nummero 2: Mazoom Le Plaisir
Deze nachtclub en discotheek is een echte klassieker. Hier komen namelijk de beste internationale dj’s. Er worden verschillende thema-avonden georganiseerd, waaronder White Trash in september met als dresscode: wit. Eén ding is zeker: aan het eind van de avond heb je zere voetjes, van al dat dansen.

Nummero 3: No Name
Dit is de club met de langste geschiedenis en kan ook wel bestempeld worden als de beroemdste club van het Gardameer. De ontspannen, warme sfeer die hier heerst, merk je gelijk. Heel de avond kan er gedanst worden op de sfeervolle dansvloer. Houd je toch meer van alternatieve muziek? Dat kan ook! In de privé kamer wordt deze muziekstijl veel gedraaid.

Dus, haal je mooie kleding maar uit je kast en voetjes van de vloer!

aaaaa

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

La Bertoletta Corte & Village

Familie van Baars-Senten, 19 september 2016

Net en kleinschalig!

Net en kleinschalig vakantiepark, gunstig gelegen t.o.v. diverse plaatsjes, supermarkten, uitvalswegen en Verona. Het appartement met 2 slaapkamers was gelegen in het hoofdgebouw en ruim en volledig van opzet. Vriendelijk ontvangst bij de receptie en goed te woord gestaan bij vragen.

Aanraders zijn Verona, Sirmione, bootje huren, waterpark bij Lazise, Lazise zelf en Bardolino, Brescia, rondje Gardameer rijden.

Bezocht La Bertoletta Corte & Village met gezin.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl