Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x leuke campings aan de westkant

Het Gardameer heeft een enorm aanbod aan campings, maar welke camping is nou écht de moeite waard? Vandaag lichten we er drie uit, die allemaal zijn gelegen aan de westkant van het mooiste meer van Italië!

Camping Weekend

Camping Weekend is een echte familiecamping en werkelijk een pareltje. De ligging, in de baai van Salò, zorgt zowel overdag als ‘s avonds voor een fenomenaal uitzicht. Onder de ‘luxe’ kampeerders is Weekend al jaren een begrip aan het Gardameer. De ervaren Nederlandse directie staat borg voor een goede verzorging en begeleiding van haar gasten. Sinds de opening in 1987 is er voortdurend veranderd, uitgebreid en vooral verbeterd. Inmiddels heeft Weekend alweer jaren de status: viersterren camping. Hier vind je dan ook een ruim aanbod aan accommodaties. Van kampeerplaatsen tot aan een luxe lodgesuite met ligbad. Voor iedere kampeerder wat wils. Daarnaast staan het zwembad en het kinderbad garant voor veel waterplezier, waar jong en oud zich prima kan vermaken. Voor nog meer vermaak staat het Nederlandse animatieteam voor je klaar met een dagelijkse miniclub, sporttoernooien, shows en andere activiteiten.

Camping Weekend

Camping Fontanelle

Deze kleinschalige familiecamping gelegen in Moniga del Garda is ook voor zowel jong als oud een geschikte plek. Voor prachtige kampeerplaatsen direct aan het Gardameer moet je hier naartoe. Naast kampeerplaatsen biedt Fontanelle ook een scala aan andere accommodaties zoals stacaravans, bungalowtenten en lodges. Ook op deze camping is een Nederlands animatieteam aanwezig die met name de kleintjes voorziet van leuke activiteiten. Tevens is er een zwembad en een kinderbad aanwezig, maar het grootste waterplezier ligt direct aan de camping, namelijk het Gardameer!

Camping Fontanele

Camping Baia Verde

Camping Baia Verde is gelegen in de mooie baai van Manerba del Garda. En juist hier, met op de achtergrond een indrukwekkend berglandschap, ligt de in 2007 geopende Camping Baia Verde. Hier kun je heerlijk genieten van het (luxe) campingleven. Het prachtige zwembad draagt hier zeker aan bij. Op hoogte kun je in de jacuzzi genieten van een mooi uitzicht en voor de kleintjes is er een apart zwembad en tevens een mooie speeltuin. Op het terras bij het zwembad is het heerlijk toeven met een drankje en het restaurant serveert hier ’s avonds echte Italiaanse specialiteiten. Op Baia Verde kun je onder andere tot rust komen in één van de mooie stacaravans, lodgetenten of bungalowtenten.

Camping Baia Verde

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht
San Giorgio Vacanze - Gardameer.nl
8,3

San Giorgio Vacanze

Manerba del Garda, West

  • Kleinschalige familiecamping
  • Direct aan het meer
  • Watersportactiviteiten

Direct aan het Gardameer gelegen ligt de kleinschalige camping San Giorgio Vacanze. Doe mee aan één van de activiteiten voor een onvergetelijke vakantie!

Pagina delen

Gardameer.nl