• Volg Gardameer.nl

Geniet van alle luxe

Onze favoriete bestemmingen »

Stacaravan

"Met alle vrijheid en luxe op de camping overnachten doe je in een stacaravan, met eigen keuken, douche en toilet!"

Onze favoriete bestemmingen »

Stacaravan

Lekker luxe op de camping? Met een stacaravan doe je dat zeker!

De stacaravan, hoogstwaarschijnlijk ken je hem wel. Veel campings staan er namelijk vol mee. En dat is niet voor niets! Deze accommodatie is namelijk geliefd bij veel vakantiegangers. Met name omdat je kunt genieten van allerlei voorzieningen, maar tegelijkertijd ook kunt genieten van een echte camping sfeer.

Vakantie in een stacaravan is genieten!

Genieten in een stacaravan doe je zeker. Dit begint al bij aankomst. Bij de receptie ontvang je de sleutel, je rijdt naar je accommodatie, haalt de spullen uit de auto en dan … Tijd voor een heerlijk Italiaans wijntje op je eigen veranda en de vakantie kan beginnen!

Een stacaravan biedt allerlei faciliteiten. Nou zijn er verschillende varianten, maar vrijwel alle stacaravans hebben basisvoorzieningen. Van een goed uitgeruste keuken tot aan echte bedden en van eigen sanitair tot aan een fijn terras. Het is dus niet nodig om spullen van thuis mee te nemen, want alles voor een fijne vakantie is aanwezig.

Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de faciliteiten op de camping. Lekker plonsen in het zwembad, een duik nemen in het Gardameer of genieten in het restaurant van heerlijke Italiaanse specialiteiten. En de kinderen? Die kunnen knutselen in de miniclub en dansen tijdens de minidisco, want op de meeste campings staat een animatieteam voor hun klaar.

Kortom, een vakantie in een stacaravan is een feestje!

Stacaravan kenmerken

  • Stacaravans zijn er in alle soorten en maten, er is veel variatie in het aantal m2
  • 1 - 7 personen
  • Eigen keuken en sanitair
  • Gemak
  • Alle faciliteiten van de camping
  • Volledig ingericht

Deel op social media

Gardameer.nl