Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een spetterend dagje uit in LEGO Waterpark Gardaland!

In de zomer van 2021 is het LEGO Water park in het pretpark Gardaland geopend. Dit is het allereerste waterpark van LEGO in Europa. Met dit spetterende dagje uit zul je de kinderen en alle andere LEGO fans zeker een plezier doen! 

Zoals de naam al doet vermoeden, is alles in het park gemaakt van fel gekleurde LEGO steentjes. Op het terrein van maar liefst 15.000 vierkante meter vind je er verschillende speel- en waterattracties, waar kinderen vanaf 2 jaar plezier kunnen maken. 

Attracties 

Het avontuur begint al bij binnenkomst van het park. Bij de entree wordt je namelijk verwelkomd door een enorme Lego-octopus, gemaakt uit wel 250.000 Legosteentjes! Verder zijn er nog veel meer andere bijzondere attracties in het park te vinden. Zo vind je er bijvoorbeeld het Miniland, waar alle monumenten uit Italië in het klein zijn nagebouwd, maar dan helemaal gemaakt van LEGO. Daarnaast is ook het Creation Island erg leuk voor de creatievelingen onder ons. Hier kun je namelijk je eigen Legoboot of dam bouwen. Even afkoelen? Laat je dan meevoeren op een opblaasband in de ‘lazy river’ of test de spectaculaire waterglijbanen uit bij de Jungle Adventures attractie!

Foto via Pixabay

Tickets

Belangrijk om te vermelden is dat je voor het LEGO Waterpark een combi ticket moet kopen voor het Gardaland en het LEGO Waterpark. Je kunt geen enkel ticket voor het LEGO Waterpark aanschaffen.

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Lido

Familie Birouk, 17 augustus 2016

Alles klopt gewoon!

Alles klopt gewoon. Perfecte ligging, fantastisch uitzicht, ruime plaatsen, erg schoon sanitair, vriendelijk personeel, goede supermarkt, super zwembad met oplettende badmeesters, leuke animatie, mooie sportvelden, bewaking bij de slagboom waardoor je geen pasje nodig had, etc etc. Tips in de omgeving zijn de mooie stadjes, leuke marktjes, lekker eten, goede sfeer, bijna te mooi om waar te zijn.

Bezocht Lido met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl