Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een spetterend dagje uit in LEGO Waterpark Gardaland!

In de zomer van 2021 is het LEGO Water park in het pretpark Gardaland geopend. Dit is het allereerste waterpark van LEGO in Europa. Met dit spetterende dagje uit zul je de kinderen en alle andere LEGO fans zeker een plezier doen! 

Zoals de naam al doet vermoeden, is alles in het park gemaakt van fel gekleurde LEGO steentjes. Op het terrein van maar liefst 15.000 vierkante meter vind je er verschillende speel- en waterattracties, waar kinderen vanaf 2 jaar plezier kunnen maken. 

Attracties 

Het avontuur begint al bij binnenkomst van het park. Bij de entree wordt je namelijk verwelkomd door een enorme Lego-octopus, gemaakt uit wel 250.000 Legosteentjes! Verder zijn er nog veel meer andere bijzondere attracties in het park te vinden. Zo vind je er bijvoorbeeld het Miniland, waar alle monumenten uit Italië in het klein zijn nagebouwd, maar dan helemaal gemaakt van LEGO. Daarnaast is ook het Creation Island erg leuk voor de creatievelingen onder ons. Hier kun je namelijk je eigen Legoboot of dam bouwen. Even afkoelen? Laat je dan meevoeren op een opblaasband in de ‘lazy river’ of test de spectaculaire waterglijbanen uit bij de Jungle Adventures attractie!

Foto via Pixabay

Tickets

Belangrijk om te vermelden is dat je voor het LEGO Waterpark een combi ticket moet kopen voor het Gardaland en het LEGO Waterpark. Je kunt geen enkel ticket voor het LEGO Waterpark aanschaffen.

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Hotel Du Parc

Familie Denee, 17 augustus 2016

Fijne overzichtelijke kindvriendelijke camping!

Het is een fijne overzichtelijke kindvriendelijke camping. Het restaurant is goed en ligt aan het water met een speeltuin ernaast en de camping ligt direct aan het centrum van Lazise, wat wij heel prettig vinden, je kan lopend naar Lazise.

Veel leuke authentieke plaatsjes rondom het Gardameer.

Bezocht Hotel Du Parc met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl