Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Films die opgenomen zijn aan het Gardameer

Wat houd ik toch van het Gardameer! Ik ben niet de enige die dol is op het Gardameer, aangezien het een van de meest populaire vakantiebestemmingen is in Italië. Het meer is de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van cultuur en natuur. Je kunt natuurlijk op Gardameer.nl genieten van deze mooie bestemming, maar er zijn ook een aantal films opgenomen waarin je kunt wegdromen bij het moois rondom het meer. Lees je mee welke dit zijn?

Films - Gardameer.nl

Foto van Pcdazero via Pixabay

Quantum of Solace

Een echte klassieker die niet mag ontbreken in deze lijst, is de film Quantum of Solace van de onoverwinnelijke James Bond. In 1952 werd Bond tot leven gewekt en hij is sindsdien niet meer weg te denken uit de wereld van geheime agenten én de filmwereld. Inmiddels staat de teller op maar liefst 22 films, waarvan Quantum of Solace deel uit maakt. In de film zie je allerlei dure auto’s, gave gadgets, Bond girls en natuurlijk… het Gardameer! Geniet tijdens de actiescènes door van de mooie natuur en de sprookjesachtige dorpjes.

Ti amo in tutte le lingue del mondo

Een romantische komedie die deels is opgenomen in Gardaland, een van de meest populaire pretparken van Europa, en deels in Castelnuovo del Garda, is de film Ti amo in tutte le lingue del mondo. Letterlijk vertaald betekent dit “ik houd van jou in alle talen van de wereld”. Deze Italiaanse film gaat over een gymleraar die gaat scheiden van zijn vrouw. Terwijl hij midden in een scheiding zit, wordt een leerling verliefd op hem en schrijft hem liefdesbriefjes in alle talen van de wereld. Ondertussen heeft hij ook nog een andere minnaar. Een film vol liefde dus!

Nightfire

Nightfire is een film die opgenomen is door de Amerikaanse Brando Benetton. Het gaat over agenten Lorenzo Pisoni en Greg Hadley die ingehuurd zijn om twee chips met militaire data in handen te krijgen. Dit plan mislukt volledig waneer er een onvoorziene gevangene ineens opduikt. Hoewel de film niet direct aan het Gardameer is opgenomen, ligt het wel in de omgeving van het meer. Met locaties zoals Piazza Bra en Palazzo della Gran Guardia heb je genoeg om je ogen uit te kijken, als je dat al niet doet tijdens de film zelf.

FIlms - Gardameer.nl

Foto van Free Photos via Pixabay

Welke film lijkt jou leuk om te zien? 

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Park Residence Il Gabbiano

Familie de Groot, 19 september 2016

Glutenvrij paradijs!

De vriendelijkheid en de kleinschaligheid. Daarnaast hebben wij een dochtertje met glutenintolerantie, en Il Gabbiano is echt een glutenvrij paradijs! Als we zo vrij mogen zijn nog 1 aanbeveling te geven, dan zou dat een aparte friteur zijn zodat ook glutenvrije frites kunnen worden geserveerd.

De vele dorpjes om het Gardameer zijn allemaal een bezoekje waard.

Bezocht Park Residence Il Gabbiano met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl