Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Geen WiFi meer nodig op de camping!

Voor sommigen een fantastische uitkomst, anderen vinden het wat minder, omdat zij het wel fijn vinden zonder internet op vakantie. Sinds deze zomer hoef je in ieder geval niet meer naar de receptie voor de WiFi code, of per se een restaurantje te zoeken met gratis WiFi. Roaming is nu namelijk gratis in de hele EU, hoera! Dus ook tijdens jouw vakantie aan het Gardameer kun je nu iedereen live op de hoogte houden van jouw voeten in het water, een foto van dat lekkere Italiaanse ijsje posten op Instagram of jouw foto’s van dat dagje in Sirmione delen op Facebook.

En dat allemaal dankzij het mobiele internet! Je laptop of tablet nodig tijdens je vakantie? Verbind je telefoon draadloos met je laptop (of tablet) en je altijd en overal surfen op het internet.

Zo kun je ook bijvoorbeeld net als vlogger Lieke Biemans je vakantie aan het Gardameer vloggen en je video’s direct op je laptop zetten om te bewerken!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

La Rocca

Familie Verbunt, 17 augustus 2016

Overheerlijke pizza's!

De ligging is geweldig. Leuke dorpjes op loop/fiets afstand. Het is een rustige camping met een gezellig Italiaans sfeertje. De supermarkt is erg uitgebreid en de kassière heel vriendelijk. Ook de pizza’s zijn overheerlijk en betaalbaar in het restaurant. Het zwembad mag van mij langer open s’avonds, 19.00 uur dicht is erg vroeg om te sluiten in de zomer. Heel mooi meer waar van alles te beleven is, Garda, Sirmione, Lasize. Leuke winkeltjes en eetgelegenheden. Ook Venetië is te bezoeken vanaf de camping.

Bezocht La Rocca met gezin.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl