Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Geen WiFi meer nodig op de camping!

Voor sommigen een fantastische uitkomst, anderen vinden het wat minder, omdat zij het wel fijn vinden zonder internet op vakantie. Sinds deze zomer hoef je in ieder geval niet meer naar de receptie voor de WiFi code, of per se een restaurantje te zoeken met gratis WiFi. Roaming is nu namelijk gratis in de hele EU, hoera! Dus ook tijdens jouw vakantie aan het Gardameer kun je nu iedereen live op de hoogte houden van jouw voeten in het water, een foto van dat lekkere Italiaanse ijsje posten op Instagram of jouw foto’s van dat dagje in Sirmione delen op Facebook.

En dat allemaal dankzij het mobiele internet! Je laptop of tablet nodig tijdens je vakantie? Verbind je telefoon draadloos met je laptop (of tablet) en je altijd en overal surfen op het internet.

Zo kun je ook bijvoorbeeld net als vlogger Lieke Biemans je vakantie aan het Gardameer vloggen en je video’s direct op je laptop zetten om te bewerken!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Familie van As, 19 september 2016

Mooie karakteristieke accommodatie

Mooie karakteristieke accommodatie gelegen in een prachtige en rustige omgeving

Tips in de omgeving: Het Gardameer! Alleen in de maand augustus te druk. Tip; ga met de trein vanaf Peschiera naar Verona. Duurt maar 20 minuten en kost maar 6 euro per persoon.

Bezocht met partner.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl