Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een inspirerende dag bij de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Ben je een ervaren kampeerder of ben je van plan volgend jaar voor het eerst te gaan kamperen? Kom dan naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht! Hier vind je alles over vernieuwingen in de kampeerwereld. Op zoek naar een nieuwe caravan, of wil je juist alleen maar ideeën opdoen voor komende vakantie? De beurs is een perfecte inspiratiebron!

De Innovatieroute voor de nieuwste ontwikkelingen

Ben je benieuwd naar alle nieuwe uitvindingen op het gebied van kamperen? Neem dan de Innovatieroute op de beurs. Deze route begint bij het Innovatieplein. Hier worden live presentaties gegeven over de nieuwste ontwikkelingen van caravans, campers en accessoires. Ga bijvoorbeeld naar de demonstratie van de SMART-trailer. Met deze applicatie kun je je caravan perfect afstellen vanaf je smartphone. Vanaf het Innovatieplein zet de route zich voort langs nog veel meer inspirerende innovaties!

Inspirerende verhalen in het Kampeertheater

Ben je een ervaren kampeerder en wil je meer weten over kampeergebieden en kampeermogelijkheden? Ga dan naar de interessante presentaties in het Kampeertheater! De uiteenlopende onderwerpen van de presentatie geven je alle informatie die je nodig hebt tijdens jouw vakantie. Ontdek nieuwe plekken of luister naar reisverhalen van anderen.

Beginnende kampeerder? Niet getreurd! Er worden ook elke dag praktische presentaties geven. Zo kom je alle nodige informatie te weten over jouw eerste kampeervakantie!

Maak een proefrit met je droomcaravan

Heb je tijdens de beurs je droomcaravan gevonden en kan je niet wachten om ermee weg te rijden? Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het mogelijk om een proefrit te maken met een camper of caravan. Heb je al zo’n mooie caravan, maar wil je liever die nieuwe fietsen uitproberen? Dat kan ook! Maak een proefrit op een e-bike.

Koop tickets met korting!

Ben je enthousiast en wil je al het nieuws bewonderen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs? Bestel dan je tickets online met korting en kom in de dagen van woensdag 11 oktober tot en met zondag 15 oktober naar de beurs! Ga je op vakantie met je kinderen? Neem ze gratis mee naar de beurs en laat maak er een leuk dagje met het gezin van. Tot dan!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl