Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3 leuke en kindvriendelijke campings rond het Gardameer

Klinkt een zonnige vakantiebestemming waarbij de kinderen zich urenlang kunnen vermaken op de camping niet als muziek in de oren? Mij wel! Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Daarom geef ik in deze blog de drie beste opties voor kindvriendelijke campings rondom het Gardameer.

Bella Italia

Met een acht als beoordelingscijfer scoort Bella Italia goed bij haar vakantiegasten. Deze camping beschikt over allerlei faciliteiten, met als kers op de taart een groot waterparadijs voor de kinderen. Ook beschikt de camping over een animatieteam dat meerdere talen spreekt. Voor de kinderen is er dus de hele dag door iets te beleven.

Daarnaast bevindt de camping zich in Peschiera del Garda, dit is direct gelegen aan het Gardameer. Door de centrale ligging is het mogelijk om er af en toe op uit te gaan met de kinderen. Wat dacht je van een bezoek aan het pretpark Gardaland? Of een uitstapje naar het prachtige Venetië?

Kindvriendelijke campings - Bella Italia - Gardameer

Foto van Bella Italia via Selectcamp

Europa Silvella

Op camping Europa Silvella is van alles te doen, voor zowel jong als oud. Vooral voor sportieve families is deze camping uitermate geschikt. Van een fietstocht maken door de bergen, tot een middagje zeilen of wandelen langs het meer tijdens zonsondergang: alles kan. Zelfs op de camping zijn talloze mogelijkheden. Ook als ouders er samen op uit willen is dit mogelijk. De kinderen kunnen zich in tussentijd namelijk bij de miniclub aansluiten. Daarnaast beschikt de camping over een restaurant waar in de avond een overheerlijke pizza gegeten kan worden. Als dat niet klinkt als de perfecte vakantie…

Kindvriendelijke campings - Europa Silvella - Gardameer

Foto van Europa Silvella via Vacanceselect

Belvedere Village

Met een zwembad van maar liefst 2400m², behoort Belvedere Village tot de derde aanrader van de kindvriendelijke campings. Alle accomodaties liggen rondom het zwembad. Hierdoor spelen de kinderen de hele dag door in het water, samen met hun gemaakte vriendjes en vriendinnetjes op de camping. Bij de supermarkt op de camping kunnen ze met elkaar een lekker ijsje eten. In de tussentijd genieten de ouders van de warme zon op hun ligbedje aan het zwembad.

Een dagje wat anders? Ook dat is mogelijk. Er bevinden zich verschillende steden rondom Belvedere Village die de moeite waard zijn om te bezoeken. Op slechts twee kilometer van de camping ligt Peschiera del Garda. Dit is een echte aanrader. Ook kunnen hier Italiaanse souvenirs gekocht worden op de weekmarkt.

Kindvriendelijke campings - Belvedere Village - Gardameer

Foto van Belvedere Village via Vacanceselect

En ben je al enthousiast geworden naar een van deze drie kindvriendelijke campings? 

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Fornella

Familie Caboni, 17 augustus 2016

Fantastische camping!

Het is mooi, het dorpje Salo is gezellig. Mooie natuur.

Fantastische camping, mooie ligging, prima personeel overal. Maar het weer is er te instabiel in het voorseizoen. De andere kant van het meer vinden wij toegankelijker voor wandelaars en fietsers. In de bergen zijn we niet geweest door het slechte weer. Dat was de bedoeling van de vakantie. We hebben een prima alternatief mogen kiezen naar een omgeving waar het wel mooi weer was. Prima service van uw organisatie. We verbleven de rest van de vakantie op Sardinie, de eerste week bij camping 4 mori. Ook over deze camping niets dan lof. Muravera is een vreemd dorp waar niets te beleven is. Dus ook deze camping zouden wij niet aanbevelen door de ligging. De tweede week mochten we wel blijven, maar we zijn naar het noorden van het eiland gegaan. Dat kwam voor ons beter uit, omdat daar meer wandel en fietsmogelijkheden zijn in de omgeving van de door ons uitgekozen camping.

Bezocht Fornella met partner.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl