Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met de boot op vakantie naar het Gardameer? Hier dacht je waarschijnlijk niet aan.

Ben jij van plan om met de boot op vakantie te gaan naar het Gardameer? In dit artikel zullen we kort stilstaan bij een aantal aspecten die je echt niet mag vergeten als je besluit om met de boot op vakantie te gaan naar het Gardameer. Als je onderstaande elementen goed doorneemt, dan weet je zeker dat je overal rekening mee houdt en dat je onbezorgd aan je vakantie kunt beginnen! Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Met de boot op vakantie

Foto: Johannes Weißmüller via Unsplash

Vergeet je laptop en tv niet

In deze digitale wereld is het niet handig om je laptop en / of tv te vergeten. Als je besluit om met de boot op vakantie te gaan wil je natuurlijk wel van de tv kunnen genieten. Vooral op de momenten dat er niet veel te zien is en je reist naar de volgende plek. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om onderweg wat extra informatie op te kunnen zoeken over de volgende stopplekken!.

Je wilt natuurlijk wel internet hebben als je op de boot bent. Juist daarom zal je een internetabonnement af moeten sluiten. Je kunt dan ook op het water gebruikmaken van het internet. Vaak vragen cruiseschepen torenhoge bedragen voor het gebruik van Wifi. Dan is het voordeliger om een abonnement af te sluiten voor het Internet!  Om deze reden is het zeker aan te raden om een internet vergelijken test te doen via Internetvergelijk.nl. Hieruit krijg je de beste prijs die van toepassing is voor jouw tv en het internet en dat is wel zo prettig. Je weet dan zeker dat je niet teveel betaald.

Vergeet de verzekering niet!

Als je op het punt staat om met de boot naar het Gardameer te gaan is het heel verstandig om jezelf bekend te maken met de benodigde verzekeringen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan! Zo kunnen een reisverzekering en een annuleringsverzekering zeer interessant zijn als je een dure cruise gaat maken!

Met de boot op vakantie

Foto: Benjamin Voros via Unsplash

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Cisano San Vito

Familie Strecker, 28 mei 2019

Geweldig genoten

Ervaring

Een camping die voor elke categorie wel wat te bieden heeft, prima ligging t.o.v. van Cisano, Lazise en Bardelino(alles lopend en verlicht te bereiken langs het het Gardameer), prima voorzieningen . Ondanks dat Cisano maar een heel klein plaatsje is, is het er altijd gezellig druk met heerlijke eetgelegenheden, live muziek en een prachtig uitzicht op het Gardameer en het haventje. Voor Lazise en Bardelino geldt eigenlijk hetzelfde, alleen zijn deze plaatsen wat groter en daardoor ook een stuk drukker. Een geweldige Camping voor een heerlijke vakantie kortweg samengevat. We hebben geweldig genoten.

Tips in de omgeving

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om deze vanaf Camping Cisano te ondernemen, verschillende pretparken dichtbij en waterparadijs, via Peschiera met de trein naar Milaan, Verona, Venetie, voor de liefhebbers outlet-shops en grote winkelcentra bezoeken, elke dag een markt bezoeken in 1 vd plaatsen rondom Cisano( Peschiera, Lazise, Bardelino en Garda, en nog een paar). Eigenlijk te veel om op te noemen. Zowel de actieve of passieve vakantieganger wordt hier op zijn wenken bediend.

Bezocht Cisano San Vito in oktober 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl