Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met de boot op vakantie naar het Gardameer? Hier dacht je waarschijnlijk niet aan.

Ben jij van plan om met de boot op vakantie te gaan naar het Gardameer? In dit artikel zullen we kort stilstaan bij een aantal aspecten die je echt niet mag vergeten als je besluit om met de boot op vakantie te gaan naar het Gardameer. Als je onderstaande elementen goed doorneemt, dan weet je zeker dat je overal rekening mee houdt en dat je onbezorgd aan je vakantie kunt beginnen! Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Met de boot op vakantie

Foto: Johannes Weißmüller via Unsplash

Vergeet je laptop en tv niet

In deze digitale wereld is het niet handig om je laptop en / of tv te vergeten. Als je besluit om met de boot op vakantie te gaan wil je natuurlijk wel van de tv kunnen genieten. Vooral op de momenten dat er niet veel te zien is en je reist naar de volgende plek. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om onderweg wat extra informatie op te kunnen zoeken over de volgende stopplekken!.

Je wilt natuurlijk wel internet hebben als je op de boot bent. Juist daarom zal je een internetabonnement af moeten sluiten. Je kunt dan ook op het water gebruikmaken van het internet. Vaak vragen cruiseschepen torenhoge bedragen voor het gebruik van Wifi. Dan is het voordeliger om een abonnement af te sluiten voor het Internet!  Om deze reden is het zeker aan te raden om een internet vergelijken test te doen via Internetvergelijk.nl. Hieruit krijg je de beste prijs die van toepassing is voor jouw tv en het internet en dat is wel zo prettig. Je weet dan zeker dat je niet teveel betaald.

Vergeet de verzekering niet!

Als je op het punt staat om met de boot naar het Gardameer te gaan is het heel verstandig om jezelf bekend te maken met de benodigde verzekeringen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan! Zo kunnen een reisverzekering en een annuleringsverzekering zeer interessant zijn als je een dure cruise gaat maken!

Met de boot op vakantie

Foto: Benjamin Voros via Unsplash

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Gasparina Village

Familie Mollers, 28 mei 2019

Perfecte vakantie voor de kinderen!

Ervaring

Zeer kindvriendelijk vooral zwembad. Mooie appartementen ruim genoeg. Zeer vriendelijke schoonmaaksters! Goede service ook bij eerder mail contact al snel reactie

Tips in de omgeving

De naastliggende dorpjes

Bezocht Gasparina Village in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl