Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Mijn ervaring op Eurocamping

Een ideale camping aan het Gardameer is Eurocamping in Pacengo! Het ligt vlakbij het dorpje Lazise en is een echte familiecamping. Samen met mijn familie ben ik er geweest en ik heb er een fantastische tijd gehad! Er is genoeg te doen in de omgeving en het is een rustige en gezellige camping. Ik vertel je hier alles over deze camping en de leuke activiteiten in de omgeving.

De camping

Ervaar het ultieme vakantiegevoel op deze camping aan het Gardameer. Tussen de wijn- en olijfboomgaarden krijg je een plekje met je tent, caravan of in een stacaravan. Er zijn ruim 600 plekken beschikbaar, maar toch is het een lekker rustige camping waar je goed kan ontspannen. Neem een duik in het grote zwembad of ga baantjes trekken in het mooie meer. Als je een eigen boot hebt, kun je die via de boothelling het water in laten. Ook kun je een boei huren om je boot aan vast te leggen. De beste manier om het meer te ontdekken, is namelijk via het water! Daarom is het super leuk om een boot te huren, als je deze niet hebt. Zo kun je gezellig met z’n allen lol maken en gaan waterfietsen!

Eurocamping gardameer

Opera in Verona

In de omgeving zijn genoeg mooie steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! Zo zijn wij een dagje naar Verona geweest en hebben we de opera Aïda bezocht in de arena van Verona. Dit is een enorme aanrader! In de grote arena vindt elke week deze bijzondere opera plaats. De enorme decors en het gigantische publiek, zorgen samen voor een fantastische belevenis, die je zeker niet wilt missen! Helaas is alles wel in het Italiaans, maar als je van tevoren het verhaal even doorleest, is het goed te begrijpen! Wees er snel bij als je kaartjes wilt bestellen, want de opera is na al die jaren nog steeds erg populair! Bestel je kaartjes via deze website.

Verona is, buiten de bijzondere arena, echt een prachtige stad om te bezoeken. Neem een kijkje bij het beroemde balkon bij het huis van Julia, oftewel Casa di Giulietta, en raak het standbeeld aan voor geluk in de liefde.

Verona arena

Romantisch Venetië

Venetië is net een stukje verder rijden, maar ook zeker een stad die je een keer in je leven gezien moet hebben! Het transport in deze stad gaat via het water. Je kan een tochtje maken door de smalle kanalen in een van de vele gondels, of natuurlijk het mooie plein, Piazza San Marco, bezoeken. Een kopje koffie is hier redelijk prijzig, maar je wordt bediend door obers in pak en met een zilveren dienblad. Als je het toch iets goedkoper wilt opzoeken, kun je een kijkje nemen op een van de vele andere pleinen. Dit scheelt vaak veel geld en is misschien nog wel gezelliger! Als je Venetië wilt bezoeken, moet je wel snel zijn. De stad is namelijk aan het zinken en zal ten onder gaan…

Al met al is Eurocamping een ideale keus voor een gezinsvakantie aan het Gardameer. Vergeet zeker geen bezoekje te brengen aan de mooie steden in de omgeving en ontdek het Gardameer optimaal via het water!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl