Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Airlodge Gardameer

Het glamorous kamperen kan in veel verschillende accommodaties. Van safaritenten tot bungalowtenten en stacaravans, het aanbod van glampingaccommodaties is groot. Maar ook innovatief, want er is één glampingaccommodatie te vinden, die nergens anders op lijkt: de Airlodge. De Airlodge is dé blikvanger van de camping. Een luxe accommodatie met twee verdiepingen aan het Gardameer, dat klinkt toch heerlijk?

Airlodge Gardameer? Doen!

Overnachten op een camping aan het Gardameer is een heerlijke manier om de vakantie door te brengen. Maar overnachten in een Airlodge aan het Gardameer geeft nog een extra beleving. Een luxe accommodatie waarbij kinderen slapen in een bedstee en waar ouders op de eerste verdieping onder de sterrenhemel slapen. En dat allemaal in de rust van de camping, te midden van al het groen. De Airlodge is van alle gemakken voorzien, dus laat je spullen gerust thuis. Je kunt meteen je intrek nemen.

De Airlodge Gardameer vind je op verschillende campings. Denk bijvoorbeeld aan camping Weekend, een grote familiecamping met animatie, waar de hele familie zich zeker zal vermaken. Voor de kleintjes is hier de Spottyclub en er is een uitgebreid entertainmentprogramma voor de oudere kinderen.

Airlodge Gardameer huren? Kijk hier voor het aanbod!

Op zoek naar meer glamping? Kijk hier voor ons volledige aanbod aan glampingvakanties. 

Gardameer.nl