Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x campings met een tennisbaan

Je herkent het vast wel, op vakantie gaan, heel veel eten en drinken, genieten van de rust, het weer en het landschap. Dagelijks maak je uitstapjes naar diverse steden en je bent de hele dag bezig. Toch heb je de behoefte om even echt te bewegen en te sporten, omdat je daar ook veel lol mee beleeft. Eén probleem, je vindt maar moeilijk een sport die die behoefte vervult…

Ben je een sportliefhebber of een fanatieke tennisser en wil je tijdens je vakantie aan het Gardameer een balletje slaan met je vrienden of familie? Dat kan! In dit blog licht ik 3 campings aan het Gardameer uit met een tennisbaan. Hier kun je je echt even uitleven en je tenniskunsten laten zien.

Tennissen op gravel

Ben jij gewend om op gravel te spelen of speel je graag op gravel? Dan is Camping Cisano San Vito misschien iets voor jou. De camping heeft één gravelbaan die je kunt huren tegen een kleine betaling. De camping heeft ook enkele rackets die je kunt lenen, mocht je geen tennisracket hebben. Alles is gereed en je kunt heerlijk genieten van een potje tennis, pats, boem!

Willen je kinderen tennissen, maar beginnen ze pas net met de sport? Het animatieteam is van alle markten thuis en geeft gratis tennisles aan jouw kinderen. En na een middagje tennissen, kunnen jij en je kinderen een frisse duik nemen in een van de zwembaden op de camping.

Gravel tennisbaan op camping Cisano Vito bij het Gardameer

Tennissen op hardcourt

Is op gravel spelen niet echt je ding en speel je liever een stevige partij op een hardcourt baan? Bij camping Bella Italia is het mogelijk! De camping heeft één hardcourt baan die je tegen betaling kunt huren. Mocht je je tennisracket zijn vergeten? Geen punt! Je huurt gemakkelijk een racket bij de receptie.

De camping biedt naast tennis ook andere sporten. Je kunt pijlen schieten op de boogschietbaan, een balletje schoppen op het voetbalveld of samen met je vrienden een balletje slaan op het volleybalveld. Alles voor een sportieve vakantie!

Tennisbaan op camping Bella Italia bij het Gardameer

Tennissen op kunstgras

Een kunstgras tennisbaan is de ideale baansoort voor beginners. Voor tennissers die houden van een goed tempo en een laag spel is dit de ideale baansoort. Camping Eurocamping heeft zo’n kunstgrasbaan die je tegen een betaling kunt huren. Vergeet je tennisracket niet en ga een middagje met het gezin een potje tennissen! Daarna kun je met het gezin heerlijk genieten van een frisse duik in de zee of relaxen in de jacuzzi bij het zwembad.

Kunstgras tennisbaan op Eurocamping bij het Gardameer

Veel tennisplezier!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Bella Italia

Familie Kramer, 17 augustus 2016

Erg leuk animatieteam!

Het is een kindvriendelijke camping alles is goed geregeld voor de Kids ook het animatie team was erg leuk met de kinderen. De ligging is dichtbij het Gardameer en prima op loopafstand te doen. De zwembaden met de glijbanen waren erg leuk en hier hebben wij veel plezier van gehad.

De plaatsjes rondom zijn leuk om te bezoeken en ook het treintje was een groot succes.

Bezocht Bella Italia met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
9

Cisano San Vito

Familie de Leeuw, 19 september 2016

Heerlijke schaduwplekken!

Een mooie camping met een prachtige ligging kort bij het meer. Plekken met voldoende schaduw en speelse ligging.

Stadjes Bardolino, Cisano en Lazise zijn erg mooi. Vlakbij Riva del Garda ligt een heel mooi meer, Lago di Tenno. Heel blauw water, echt een verscholen paradijsje. Leuk om eens naar toe te gaan (1,5 uur rijden ), maar tijdens die rit kan je het Gardameer rondrijden en dat is ook leuk.

Bezocht Cisano San Vito met partner.

Bestemming bekijken
8

Eurocamping

Familie van Houten, 12 december 2016

Geweldig voor het hele gezin!

De camping is geweldig voor het hele gezin en biedt genoeg voor een drieweekse vakantie.

Bezocht Eurocamping met gezin.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl