Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x internationale blogs over het Gardameer

Naast Gardameer.nl zijn er veel, heel veel blogs over het Gardameer! Ook in het buitenland natuurlijk. En in dit blog lichten we die graag uit, in willekeurige volgorde. Voor nóg meer inspiratie, kun je dus ook nog hierop kijken!

Desenzano Italy

Vol eigen ervaringen en verhalen van vrienden, daarmee probeert H. Jonsson je te inspireren om ook zijn geliefde Desezano del Garda en de omgeving te bezoeken.

Garda Stories

Het blog van de website Garda Trentino, met interessante weetjes en leuke lijstjes met to do’s aan het Gardameer. Dit Engelstalige blog is het zeker waard om in de gaten te houden!

K is for Kani

De Australische Connie heeft op haar blog K is for Kani een aantal inspirerende verhalen geschreven over haar bezoek aan het Gardameer. Haar passie voor reizen, fotograferen en schrijven komen er duidelijk in terug!

k is for kani

Foto: K is for Kani

Volg jij ook een aantal internationale blogs over het Gardameer, die niet in dit rijtje staan? Laat het ons weten!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Bella Italia

Familie Kramer, 17 augustus 2016

Erg leuk animatieteam!

Het is een kindvriendelijke camping alles is goed geregeld voor de Kids ook het animatie team was erg leuk met de kinderen. De ligging is dichtbij het Gardameer en prima op loopafstand te doen. De zwembaden met de glijbanen waren erg leuk en hier hebben wij veel plezier van gehad.

De plaatsjes rondom zijn leuk om te bezoeken en ook het treintje was een groot succes.

Bezocht Bella Italia met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl