Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x een vakantiehuis aan het Gardameer

De temperatuur is weer aan het stijgen, het ijs op het water verdwijnt en tegelijkertijd komen de zomerkriebels alweer boven. In mijn hoofd heb ik al vijf ijsjes besteld, ben ik al goudbruin gekleurd en zie ik mezelf al aan het prachtige blauwe water van het Gardameer liggen. Want ja, als Nederlanders zijn we nou eenmaal dol op het Gardameer. Zie jij een vakantiehuisje daar ook wel zitten? Lees dan vooral deze blog. Hierin geef ik jullie drie tips voor een vakantiehuis aan het Gardameer!

I Limoni del Rustichel

Residence I Limoni del Rustichel beschikt over twaalf mooie en hygiënische vakantiehuisjes. In de meeste huisjes heb je vanaf je terras of balkon heb je een prachtig uitzicht over het Gardameer (dat maar op 2,5 kilometer afstand ligt). Voor een duik naast de deur, kun je terecht in het zwembad wat bij de vakantiehuisjes hoort. Ook voor de eventuele kinderen is aan alles gedacht: er is een kinderspeeltuintje bij het huis en een pretpark vlakbij. Hou je net zoals ik van cultuur snuiven en activiteiten? Bezoek dan vooral de wijnroutes, maak een dagtripje naar bijvoorbeeld Venetië of neem de boot naar de oostkant van het Gardameer! Met andere woorden: alles is mogelijk.

vakantiehuis aan het gardameer

Poiano Resort

Het Poiano Resort is een vakantiepark met verschillende vakantiehuisjes. Alles is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Als je iets eet of drinkt hoef je alleen maar je huisnummer en handtekening te zetten en bij het weggaan betaal je pas! De sportliefhebbers zullen het hier zeker naar hun zin hebben. Je kunt op het park of in de omgeving namelijk golfen, tennissen, fietsen, wandelen, voetballen, volleyballen en zelfs boogschieten. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend en kun je ook heerlijk niets doen aan het zwembad (inclusief kinderbadje) of aan het Gardameer, dat twee kilometer verderop gelegen is. Kortom, een perfecte vakantiebestemming dus!

vakantiehuis aan het gardameer

Belvedere Village

Belvedere Village is gelegen in een van de zuidelijkste puntjes van het Gardameer. Alle huisjes in dit park zijn driekamerwoningen en liggen allemaal rond het enorm grote zwembad van wel 2400 m². Om nog een extra vakantiegevoel te geven hebben de baden een echt zandstrand met ligbedden. Voor de rust kun je terecht in het prachtige achterland van het Gardameer (waar je overigens ook heerlijk Italiaans kunt eten). Voor de actievelingen is er in het mooie havenstadje Peschiera elke week een markt en hier kun je ook een heerlijk cappuccino drinken op het terras. En tot slot is er voor de kinderen in het hoogseizoen animatie, een speelgedeelte en een miniclub met spelletjes!

 vakantiehuis aan Gardameer

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Eden

Familie Voskuil, 17 augustus 2016

Mooi stuk privéstrand!

Goed en mooi gelegen! Mooi uitzicht, goed restaurant en bar. Leuk zwembad en mooi stuk privé strand aan het meer.

Salo is een tip in de omgeving. Gezellig en leuk plaatsje. Portese is ook een gezellig knus plaatsje en daar kan je lekker ijs eten!

Bezocht Eden met gezin.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl