Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Dag over Riva

Beleef Riviera del Garda op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Toeren langs de mooiste plekjes waar je als toerist normaal niet komt. En dat ook nog een op een typische Italiaanse Vespa. Wat een heerlijk gevoel is dat! Tijdens de ‘Dag over Riva‘ tour van Motoragazzi huur je een Vespa en ga je een paar uur op pad rond het mooie Gardameer. Dit gebied leent zich bij uitstek om verkend te worden per scooter. Alle highlights langs gaan die andere toeristen per auto of bus niet kunnen bereiken. Dat wil jij toch ook?

De route van de Dag over Riva tour

Dag over Riva is een unieke tour van Motoragazzi die je de mogelijkheid biedt om alles te ontdekken wat aan andere toeristen voorbijgaat. Veel toeristen bezoeken alle bekende plekjes waar massa’s mensen heen gaan. Heel leuk, maar nog leuker is het bezoeken van verborgen schatten. Tijdens de 90 kilometer lange tour van zes tot acht uur, aanschouw je alle geheimen van Riviera del Garda. Bezoek de onontdekte plaatsen die in reisgidsen niet vermeld worden en proef delicatessen die typisch zijn voor dit gebied. De route is schitterend en je rijdt door ruwe landschappen.

Dag over Riva

Leuke stops

Tijdens Dag over Riva maak je bijzondere stops die normaal niet op het programma zouden staan. Des te leuker! Zo daal je bijvoorbeeld af in een bijzondere kloof die niet bereikbaar is met de auto. Of aanschouw je het unieke turquoise water van het Tenno meer. Dit meer ziet er nooit hetzelfde uit. Dus mocht je een keer terug willen gaan word je aangenaam verrast. Van al dat toeren krijg je honger en dorst. Ook daar is aan gedacht! Proef verschillende soorten lokale kazen en vergeet niet een selfie te maken met de schattige kalfjes. Geniet van koffie met zelfgemaakte cake bij een klein agriturismo of proef de echte Italiaanse olijfoliën. Tijdens de route staat er ook een diner gepland onder het genot van een wijntje! Indrukwekkend is het bezoek aan een oud dorpje, de thuisbasis van een groep schilders, beeldhouwers en kunstenaars.

Dag over Riva - wijnproeverij

Enthousiast geworden over de Dag over Garda Vespa tour? Via gardameer.nl ontvang je 5% korting op je tour! Gebruik kortingscode “gardameernl” tijdens het boekingsproces op de website van MoroRagazzi.

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl