Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping aan het Gardameer

Op zoek naar een leuke camping aan het Gardameer? Het grootste meer van Italië heeft een enorm aanbod. Ben je op zoek naar een gemoedelijke gezinscamping of ga je liever naar een grote camping met een spectaculair zwemparadijs? Het Gardameer heeft het allemaal. Hier vind je een aantal van de leukste campings.

Camping aan het Gardameer

Een liefhebber van sportieve vakanties vol watersportactiviteiten? Kies dan voor een camping aan het noorden van het Gardameer. Liever genieten van de zon, mooie baaitjes en zwembaden? Dan ben je in het zuiden aan het juiste adres! Zowel in het zuidwesten als het zuidoosten stikt het van de leuke campings.

Veel campings zijn voorzien van faciliteiten als een zwembad, sportgelegenheden en een animatieteam voor de kinderen. Daarnaast zijn er aan het Gardameer ontzettend veel mooie accommodaties te vinden. Zo kun je luxe kamperen in een glamptent of zelfs in een Airlodge. Maar ook voor de echte kampeerder zijn er genoeg campings die een kampeerplaats aanbieden.

Campings in het zuiden van het Gardameer bieden ook nog eens de mogelijkheid om grote steden te bezoeken als Venetië, Verona en Milaan. Deze zijn eenvoudig te bereiken via de Autostrada A4 of per trein vanuit Desenzano. Het Gardameer heeft zelf ook prachtige stadjes en dorpjes die je kunt bezoeken. Zo ligt in het zuidwesten Salò, in het zuiden vind je Desenzano en Sirmione en in het zuidoosten kun je Lazise bezoeken.

Je ziet het al, genoeg te doen om een prachtige, gedenkwaardige vakantie te vullen op een camping aan het Gardameer!

Meer tips over het Gardameer lezen of weten wat je echt niet mag missen tijdens je vakantie aan het Gardameer? Lees het in onze blogs

Gardameer.nl