Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vacanze Camping Boutique aan het Gardameer

Heerlijk overnachten nabij het Gardameer in een relaxte en unieke sfeer? Dat kan bij Vacanze Camping Boutique . Er is genoeg te doen om je de hele vakantie te vermaken of om lekker tot rust te komen. Het is ook nog eens dé ideale uitvalsbasis voor het maken van leuke uitstapjes. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer?

Over de boutique camping

gardameer

Foto van Vacanze Camping Boutique

Geniet hangend over de rand van het zwembad van het adembenemende uitzicht over het Gardameer. Plons vervolgens gedachteloos in het zwembad om af te koelen van de felle zon. Begint je maag te knorren? Schuif aan in het restaurant! Hier kun je de hele dag door terecht, ook voor een snelle snack en een uitgebreid ontbijt. En terwijl jij tijd hebt voor dat spannende boek, kunnen de kinderen zingen en dansen met de animateurs en mascotte Spotty de hond. Wat is een zorgeloze vakantie toch heerlijk! Zie jij deze vakantie al voor je?

Over de accommodaties

Foto van Vacanze Camping Boutique

Een goede slaapplaats met voldoende ruimte en comfort is natuurlijk minstens zo belangrijk als de faciliteiten. Gelukkig is Vacanze Camping Boutique dan een hele goede keuze. Je kunt lekker wegdromen in de zachte bedden in een van de stacaravans, cottages of glamptenten. Alle accommodaties zijn lekker ruim en liggen midden in de natuur. En van je buren heb je sowieso geen last, om je accommodatie heen heb je namelijk genoeg ruimte en privacy. Echt aan alles is hier gedacht. Bij aankomst liggen zelfs de handdoeken al voor je klaar. Zo kun je optimaal genieten van je welverdiende vakantie!

In de omgeving

Foto van Vacanze Camping Boutique

De omgeving van het Gardameer is natuurlijk prachtig. Als je er lekker op uit wil trekken dan kun je bij de camping fietsen huren. Pomp je banden goed op kies een mooie fietsroute uit. De prachtige natuur alleen is al een reden om er op uit te gaan, maar ook de omliggende historische dorpjes zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk op je fiets wilt stappen. Langs het Gardameer liggen mooie stranden om een dagje lekker bij te bruinen en te zwemmen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bootje te huren en het water op te gaan. Alle ingrediënten voor een onvergetelijk vakantie zijn hier aanwezig! Krijg jij al vakantiekriebels?

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl