Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vroegboeken voor het Gardameer

Op vakantie in Noord-Italië? Dan is het zeker een must om bij het Gardameer te verblijven. Hier geniet je van kristalhelder water en prachtige dorpjes. Waarom je nu al zou ‘moeten’ boeken? Te gekke vroegboekkortingen natuurlijk! Maar dat is niet de enige reden om nu alvast te kijken naar je vakantiebestemming voor komende zomer. Het Gardameer is namelijk een van de populairste bestemmingen onder Nederlandse toeristen en daarom zitten de mooiste bestemmingen vaak al gauw vol. Nu is er nog volop beschikbaarheid en kun jij een keuze maken voor jouw favoriet! Om nog maar niet te spreken over de voorpret die je zult beleven als je je nu al kunt verheugen op je vakantie. Benieuwd wat de sterrencampings zijn bij het Gardameer? Lees gezellig mee!

Camping Weekend

Camping Weekend is een op en top gezellige familiecamping, direct aan het Gardameer. Er is hier voor jong en oud genoeg plezier te beleven. Het gezellige animatieteam verzorgt een scala aan activiteiten voor de kids. Zo hebben zij geen tijd om zich te vervelen. Probeer een van de sporttoernooien, luchtbeddenraces of playbackshows uit. Maar het hoogtepunt voor alle kleintjes is toch wel de bruisende minidisco, waar de ouders ook zeker niet stil blijven zitten. En wist je dat mascotte Spotty hier ook bij aanwezig is? Dus dans die voetjes van de vloer samen met je favoriete vakantievriend. Verder is het uitzicht vanaf camping Weekend over het Gardameer prachtig. Je zit op 60 meter boven het Gardameer, te midden van olijfgaarden en weelderig begroeide hellingen. Hiernaast kijk je ook panoramisch uit over de baai van Salò en het verre bergmassief “Monte Baldo”. Camping Weekend wacht met een overheerlijke pizza op jou!

Vroegboeken voor het Gardameer

Foto van Camping Weekend

Camping Family Park Altomincio

Familiecamping Family Park Altomincio ligt aan een rivier. Deze familiecamping beschikt over een groot waterparadijs, waar de kids en volwassenen heerlijk in het rond kunnen spetteren. Er zijn verschillende glijbanen, stroomversnellingen, en speeltoestellen waar je dolle pret beleeft. Zijn de kids eenmaal uitgespetterd? Dan kunnen ze eropuit gaan met het feestelijke animatieteam. Wat dacht je van je moves showen op de dansvloer? Camping Family Park Altomincio ligt op ongeveer 8 kilometer van het havenstadje Peschiera del Garda. Pak daar een heerlijk terrasje of shop souvenirs voor het thuisfront. Als je kinderen mochten kiezen, dan kozen ze zeker voor Camping Family Park Altomincio.

Vroegboeken voor het Gardameer

Foto van Camping Family Park Altomincio via Vacanceselect

Cisano San Vito

Op zoek naar een gezellig verblijf aan het Gardameer waar je ook tot rust kunt komen? Kies dan voor een verblijf bij Cisano San Vito. Dit is een superleuke en grote gecombineerde familiecamping. Cisano San Vito bestaat uit 2 verschillende vakantieparken. Ze beschikken beiden over geweldige voorzieningen en zijn verbonden door middel van een onderlinge looptunnel. Cisano San Vito ligt direct aan het geweldige meer met een prachtig zandstrand! San Vito is het rustigere deel van de camping, terwijl op Cisano elke dag een bruisende sfeer heerst. Hier beleef je dolle pret met het animatieteam vol te gekke playbackshows, karaoke, kinderdisco’s en diverse sport- en spelevenementen. Een vakantie om nooit te vergeten!

Vroegboeken voor het Gardameer

Foto van Cisano San Vito via Vacanceselect

Waar zou jij willen verblijven aan het Gardameer?

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Gardameer.nl